Over ons

Marketing Motivators®

De grootste drijfveer binnen Bureau van den Oever is het in beweging houden van (sterke) merken. Een fijne samenwerking met jou als klant is daarin hét hoofdingrediënt. Samen motiveren wij jouw merk, product of dienst tot ongekende resultaten.
Onze ruim 25 specialisten staan te popelen om voor je aan de slag te mogen. Je leest hier onder meer hoe zij dat voor jou gaan doen!

offline-logo-huisstijl-bureau-van-den-oever

Samenwerken? dit is wat we voor jou doen

Dagelijkse motivatie

In een notendop: het compleet in beeld brengen waar jouw eindklant behoefte aan heeft en het invullen van de belangrijkste momenten waarop we dus aanwezig moeten zijn. Daarbij ontwikkelen we passende marketingstrategieën, efficiënte en doeltreffende campagnes om jouw bedrijf, product of dienst succesvol te maken!

Succes moet je vieren, daarom meten wij met behulp van speciale instrumenten de KPI’s, zodat we zien dat gestelde doelen echt gehaald worden!

computer-workation-bureau-van-den-oever

Een team van gemotiveerde specialisten

Een groep van ruim 25 specialisten op het gebied van marketing, creativiteit, technologie en bereik werken voor jou samen. We motiveren jouw bedrijf én onszelf iedere dag om altijd voor het beste resultaat te gaan! Ieder binnen zijn eigen specialiteit, samen een gouden combinatie! Dat zijn echte Marketing Motivators®. Maak kennis of join the team! 

De marketingsuccesformule

Het aanspreken van potentiële nieuwe klanten en behouden van bestaande klanten vraagt een continue inspanning. Waar ligt hierin de perfecte balans binnen jouw onderneming? Met deze formule bekijken we wat er nodig is om jouw doelen te bereiken en hiermee de kosten zo beperkt als mogelijk te houden.

teamfoto-workation-bureau-van-den-oever

Aan de slag

Jouw vraagstuk, onze expertise

Sterke onderdelen waarmee wij jou compleet ontzorgen op het gebied van online en offline marketing en reclame!

Marketing update 2023 06 mockup

MARKETING & RECLAME NEWS

Direct contact

Een vrijblijvende afspraak maken of een vraag stellen? We staan je graag te woord. Telefonisch, via mail of in een persoonlijk gesprek met écht goede koffie.

Bel ons 088 0222 500

Daag ons uit met

Jouw marketing vraagstuk