Ook als het echt snel moet

WEA Rivierenland


Nadat de vennoten van Van Noord Accountants Zaltbommel besloten onder een nieuw label, WEA Accountants & Adviseurs Rivierenland, verder te gaan, moest er supersnel gehandeld worden. Na een actieve marketingsessie op een doordeweekse avond, hebben de Marketing Motivators® van Bureau van den Oever binnen één week de WEA Rivierenland huisstijl geïmplementeerd, de bouw en de livegang van de website verzorgd en alle bijbehorende huisstijlmaterialen op orde gebracht. Vrijwel alles binnen de afgesproken tijd. Een sterk staaltje planning en organisatie, waarbij ook dank voor de snelle responstijd van de klant.


 

WEBSITE


Belangrijk onderdeel van de opdracht was de realisatie van de website. Dé basis van waaruit het bedrijf ging communiceren naar de buitenwacht. Website is gebouwd op basis van Mach3builders techniek. Naast de implementatie van de WEA huisstijl, heeft Bureau van den Oever ook de content en fotografie van de site verzorgd.


SIGNING & DRUKWERK


Voor het moderne pand hebben we een pakkend ontwerp gerealiseerd, dat door een signingspartner uitgevoerd is. Het resultaat mag er zijn, strak maar toch ook speels en pakkend. Naast het ontwerp van het huisstijldrukwerk, hebben we ook de communicatie naar het klantenbestand en de buitenwereld begeleid, middels duidelijke en ter zake doende mailings. Ook voor het verzorgen van de ‘aloude’ kerstkaart zijn we vaak ingezet. En ook dat blijft ‘leuk werk’.