Van idee tot introductie

Highline CUBE


De Highline CUBE, de nieuwste veranda in de Verasol® collectie, is een design rechtstreeks uit de koker van Verasol® zelf. Onze Marketing Motivators® zijn vanaf de eerste ideeën betrokken geweest, zoals met de visualisatie van de eerste handmatige schetsen. Naarmate het proces steeds meer vorm kreeg, hebben we de complete introductie zowel offline als online voorbereid en opgebouwd. De Highline CUBE kreeg een eigen logo en brochure. 3D-visuals werden ontwikkeld en op onlinegebied zijn webpagina’s gebouwd. Ook is er een video gerealiseerd en tenslotte hebben we de beurspresentatie voor de marktintroductie op Tuinidee 2019 gerealiseerd.


3d renders


Voorafgaand aan de ontwikkeling en introductie van een nieuw product is er vaak nog geen “echt” beeldmateriaal beschikbaar. Zo ook voor de Highline CUBE. Daarom ontwikkelden wij, samen met onze partners, passende 3D-visuals (renders). 3D-visuals zijn ook zeer geschikt om in te zetten voor technische documenten en webshops. Zeker voor exacte en strakke beelden. Om de 3D-visuals nog realistischer te laten lijken, werken we vaak met ‘echte’ personen in de beelden.


drukwerk


De Highline CUBE is een high-end product. Daarbij hoort natuurlijk een passende brochure met een luxe presentatie. We kozen voor een vierkant formaat (CUBE), lekker dik matpapier, voorzien van een matlaminaat. Hierin werd de belijningen van de Highline Cube geaccentueerd met spotvernis voor zeer luxe uitstraling. Op de voorkant van de brochure is het CUBE logo vervaardigd uit metal folie. Het eindresultaat is écht een waardevol document.


PROMO FILM


De videopresentatie van de Highline CUBE is ingezet als een filmtrailer voor een nieuwe bioscoopfilm. Na de première bij Verasol®, heeft het dealernetwerk in zowel Nederland, Duitsland, België als Frankrijk deze trailer ingezet voor hun eigen regionale introducties, waarbij de tekst in de trailer door ons is voorzien van de juiste talen.


LANDINGSPAGE


Voor de introductie van de Highline CUBE op de website van Verasol®, zijn er verschillende landingspagina’s en productpagina’s gerealiseerd. Via de Verasol® website konden bezoekers direct de Highline CUBE brochure aanvragen en zowel digitaal als per post thuis ontvangen. Ook is het offerteformulier op de website uitgebreid. In de Verasol® dealerlocator zijn logo’s geplaatst bij de Verasol® dealers die de Highline Cube in hun showroom presenteren. Na implementatie op de Verasol® website, is het internationale dealernetwerk ook benaderd voor de plaatsing van de Highline CUBE content op hun eigen websites.