Bereik een grote doelgroep

Website

De website is het uithangbord, het online visitekaartje van uw bedrijf. Via de website laat u zien wat u de doelgroep te bieden heeft, aan diensten of aan producten. Bureau van den Oever kan u hierbij ondersteunen.

maatwerk

Iedere website betekent voor ons maatwerk. Onze Marketing Motivators® zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op onlinegebied. We werken met gebruiksvriendelijke CMS-systemen zodat u ervoor kunt kiezen om het onderhoud van de website zelf te doen. Liever uitbesteden? Dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk.

Ermstrang-website-bureauvandenoever

trends en ontwikkelingen

We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webshops. Door onze ruime ervaring weten wij wat wel en niet werkt binnen jouw eigen webomgeving. Daarnaast werken we met gebruiksvriendelijke CMS-systemen. Hierdoor kun je ervoor kiezen om het onderhoud aan de webshop zelf te doen of het laat uitbesteden. Alles is mogelijk.

De websites die Bureau van den Oever ontwikkeld zijn daarnaast zoekmachinevriendelijk gebouwd! Onze websites worden goed gevonden in de zoekmachines. Dit realiseren wij door het toepassen van de juiste content en geoptimaliseerde broncodering. Alle websites maken wij responsive waardoor deze goed vertoond worden op mobiele apparaten. Dit is zeer belangrijk voor zowel de gebruikerservaring als de zoekmachine

We gaan graag voor je aan de slag om doeltreffende websites te maken. Meer weten?