Bereik een grote doelgroep

Webshop

Een webshop moet rendement opleveren. Oftewel, de klant moet overgaan tot een aankoop of interactie in je webshop.

maatwerk

Tijdens de ontwikkeling van de webshop staat rendement centraal. Iedere webshop zien wij als maatwerk. Daarnaast vinden wij de huisstijl, beleving en ervaring binnen de webshop enorm belangrijk in de ontwikkeling.

Wij creëren de juiste sfeer en bouwen aan het vertrouwen van jouw bezoeker. Geen behoefte aan een geheel nieuwe webshop? Ook bestaande webshops kunnen wij voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en een optimale flow. Dit realiseren wij door conversie optimalisatie toe te passen.

webshop-laten-maken

trends en ontwikkelingen

We zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webshops. Door onze ruime ervaring weten wij wat wel en niet werkt binnen jouw eigen webomgeving. Daarnaast werken we met gebruiksvriendelijke CMS-systemen. Hierdoor kun je ervoor kiezen om het onderhoud aan de webshop zelf te doen of het laat uitbesteden. Alles is mogelijk.

De webshops die Bureau van den Oever ontwikkeld zijn daarnaast zoekmachinevriendelijk gebouwd! Onze webshops worden goed gevonden in de zoekmachines. Dit realiseren wij door het toepassen van de juiste content en geoptimaliseerde broncodering. Alle websites maken wij responsive waardoor deze goed vertoond worden op mobiele apparaten. Dit is zeer belangrijk voor zowel de gebruikerservaring als de zoekmachine

We gaan graag voor je aan de slag om doeltreffende webshops te maken. Meer weten?