Ervaringsdeskundig

Branches

Dagelijks staat ons team van Marketing Motivators® klaar om bedrijven in uiteenlopende branches te helpen bij hun marketing- en reclamevraagstukken. We werken graag voor het MKB, van klein tot groot. Lokaal, regionaal, nationaal en internationaal.

Maar ons klantenbestand is breder en we werken ook voor bedrijven in de maakindustrie, distributeurs, retailers en bedrijven in de aannemerij/GWW en I(C)T. Verder weten bedrijven en organisaties in de gezondheidszorg en dienstensector onze maatwerk dienstverlening en laagdrempelige wijze van werken steeds meer te waarderen. Grenzen vormen voor ons geen beperking. We werken ook in Duitsland, België, Frankrijk, Griekenland en Spanje. Een andere taal vormt geen barrière voor Bureau van den Oever. We gaan graag voor je aan de slag!

Onze Marketing Motivators® hebben veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende branches. Met onze roots in bovenstaande branches hebben we een breed klantenportfolio en veel ervaring opgebouwd, waardoor steeds meer ander type bedrijven en organisaties ons weten te vinden.

Dat vinden we leuk, inspirerend en daar halen we echt energie uit. Dus wat je (commerciële) uitdaging of plan ook is, neem altijd eerst contact op met één van onze Marketing Motivators®. Succes verzekerd!