Ervaringsdeskundig

Branches

Dagelijks staat ons team van Marketing Motivators® klaar voor bedrijven in uiteenlopende branches. We werken graag voor het MKB, van klein tot groot, maar ook voor de maakindustrie, distributeurs, retailers en bedrijven in de aannemerij/GWW en I(C)T. Bedrijven en organisaties in de gezondheidszorg en dienstensector weten onze maatwerk dienstverlening en laagdrempelige wijze van werken ook steeds meer te waarderen. Kennis van buiten de branche is vaak een groot voordeel!
We werken zowel regionaal als landelijk, maar ook in Duitsland, België en Frankrijk. Een andere taal vormt geen barrière voor de Marketing Motivators® van Bureau van den Oever. We gaan graag voor je aan de slag!

Wonen en Buitenleven
Met ruim 20 jaar ervaring in de woon- en buitenlevensector is Bureau van den Oever op dit gebied een absolute expert en dé ervaringsdeskundige. Of het nu de B-to-C of B-to-B markt is. We ontwikkelen passende marketingcampagnes, rollen succesvolle strategieën uit, zijn onmisbaar bij het lanceren van nieuwe merken of winkels en produceren de best passende content.

Maatwerk voor de maakindustrie
We werken graag voor de maakindustrie, want die inspireert, is innovatief, dynamisch en interessant.
Technologische ontwikkelingen volgen elkaar snel op en de klanten van deze branche verwachten steeds meer; snelle, maar kwalitatieve leveringen, eerlijke prijzen en maatwerkbehoeften.
Onze Marketing Motivators® spreken de taal en anticiperen op de behoeften van de klanten.

Een eigen benadering
Voor een groot aantal distributeurs en retailers verzorgen wij ook de marketing en de de communicatie.
Distributie en retail vragen weer om een eigen benadering, de afnemers van deze branche zijn anders en de (omloop)snelheid in de branche verschilt.
Zo vragen ook de doelgroepen van de aannemerij/GWW om een eigen benadering en toon of voice.

Eigenlijk werken we graag voor iedereen die vooruit wil
Met onze roots in bovenstaande branches hebben we een breed klantenportfolio en veel ervaring opgebouwd, waardoor ook steeds meer ander type bedrijven en organisaties ons weten te vinden. Zo werken we inmiddels voor de meest uiteenlopende bedrijfstakken zoals tandartsen, overheidsinstellingen, fysiopraktijken, kerstpakkettenspecialisten en workationbureau’s. Dat vinden we leuk, inspirerend en daar halen we ook echt energie uit. Dus wat je (commerciële) uitdaging of plan ook is, neem altijd eerst even contact op met één van onze Marketing Motivators®. Succes verzekerd!