Kies het juiste gameplan!

Bureau van den Oever

Strategie

Marketing Motivation

Verleiden, Vertrouwen, Overtuigen en Verbinden! Dat zijn de pilaren waarop wij onze samenwerking graag laten steunen. Wij luisteren, adviseren en spelen in op jouw ideeën en doelen. Daarna gebruiken wij onze jarenlange ervaring om dit om te zetten in een effectief en doeltreffend eindresultaat.

Lees meer
emotional branding

23plusone

Ieder bedrijf weet wat het doet, sommige weten hoe zij het doen, maar heel weinig bedrijven weten waarom ze doen wat ze doen. Waar ligt jouw kracht? Hoe breng je dat gevoel over, hoe beschrijf je die emotie en hoe maak je jouw merk aantrekkelijk? Ga dan met 23plusone aan de slag!

Lees meer
ervaringsdeskundig

branches

Dagelijks staat ons team van Marketing Motivators® klaar voor bedrijven in de maakindustrie, distributeurs, retailers en bedrijven in de aannemerij/GWW en I(C)T. Dit doen we zowel regionaal, als landelijk. Ook werken we in Duitsland, België en Frankrijk. Een andere taal vormt geen barrière voor de Marketing Motivators®.

Lees meer
alles onder controle

projectmanagement

Zodra je met ons een samenwerking aangaat, komen Iris, Renske of Dionne meteen in actie! Zij zorgen ervoor dat jouw project soepeltjes verloopt, zowel intern als extern. Wel zo fijn een vast aanspreekpunt waar je van op aan kunt!