Kies het juiste gameplan!

Bureau van den Oever

Strategie

ETWC Marketing Motivation model

Onze Marketing Motivators werken dagelijks volgens het ETWC Marketing Motivation model. Met dit model brengen we in beeld waar de klant behoefte aan heeft tijdens zijn klantreis en vullen we de belangrijke momenten in waarop we aanwezig willen zijn.

Lees meer
emotional branding

23plusone

Ieder bedrijf weet wat het doet, sommige weten hoe zij het doen, maar heel weinig bedrijven weten waarom ze doen wat ze doen. Waar ligt jouw kracht? Hoe breng je dat gevoel over, hoe beschrijf je die emotie en hoe maak je jouw merk aantrekkelijk? Ga dan met 23plusone aan de slag!

Lees meer
ervaringsdeskundig

branches

Dagelijks staat ons team van Marketing Motivators® klaar voor bedrijven in de maakindustrie, distributeurs, retailers en bedrijven in de aannemerij/GWW en I(C)T. Dit doen we zowel regionaal, als landelijk. Ook werken we in Duitsland, België en Frankrijk. Een andere taal vormt geen barrière voor de Marketing Motivators®.

Lees meer
alles onder controle

projectmanagement

Zodra je met ons een samenwerking aangaat, komen Iris of Renske meteen in actie! Zij zorgen ervoor dat jouw project soepeltjes verloopt, zowel intern als extern. Wel zo fijn een vast aanspreekpunt waar je van op aan kunt!