Marketing Motivators®

SunWorX, op naar Italië!

De Marketing Motivators® van Bureau van den Oever werken de week van 6 – 10 mei 2019 vanuit een andere locatie, namelijk vanuit Italië in de buurt van Venetië. We gaan een midweek aan de slag voor SunWorX! Onze computers gaan mee, de foto- en filmapparatuur en een gedeelte van de Marketing Motivators®. Een aantal collega’s blijven in Zaltbommel op kantoor, waar we goed bereikbaar zijn. Onze werkplanning zal in Italië iets aangepast zijn, waardoor sommige werkzaamheden iets meer tijd kosten dan onze klanten van ons gewend zijn.

Aan de slag voor SunWorX
Bureau van den Oever gaat binnenkort voor SunWorX met een superleuke opdracht aan de slag. Het bedrijf SunWorX organiseert op Mallorca en Italië “Workation retreats”. Deze workations richten zich op het herstel van een gezonde balans tussen werkactiviteiten, lichaamsbeweging en mentale ontspanning. SunWorX heeft behoefte aan meer reclamemiddelen en publiciteit en gaat daarom met Bureau van den Oever de samenwerking aan!

Op naar Venetië
Om een volledige reportage en marketingcampagne te kunnen ontwikkelen, doen we dit in Italië op de locatie waar SunWorX deze “Workation retreats” organiseert. Gedurende een week volgen onze Marketing Motivators® alle activiteiten van SunWorX en leggen die vast op film en met fotografie. Niet alle collega’s gaan mee. Een aantal blijven in Zaltbommel, die zijn gewoon bereikbaar tijdens onze reguliere kantooruren.

De Marketing Motivators® die mee naar Italië gaan zullen ook voor onze andere klanten tussen de bedrijven door gefocust te werk gaan, al kosten sommige werkzaamheden vanuit Italië misschien iets meer tijd. We hebben er in ieder geval heel veel zin in!