Nieuws, feitjes en meer..

Onze stories

Zo nu en dan komt er iets voorbij waar wij graag meer over willen weten, of waarvan wij vinden dat onze klanten dit kunnen gebruiken.
Daarover schrijven wij dan een korte blog, of zoals wij het noemen een ‘story’.
U leest hier onze stories over de wat, hoe en waarom we de dingen doen zoals we ze doen.

De actuele omstandigheden en het vermogen om uw

marketingplanning aan te kunnen passen.

De bedenker van de evolutietheorie, Charles Darwin, beschreef het al in één van zijn boeken; “Overleven draait niet om het recht van de sterkste, maar om het vermogen om zich aan te kunnen passen.”

Lees meer

 

Gaat u voor een homerun?

Creëer meerwaarde binnen uw bedrijf door beleving toe te voegen aan de reis die uw klanten maken.

We bevinden ons in een nieuwe wereld waar online niet meer weg te denken is. Hoe houdt u als ondernemer nog het hoofd boven water en verleidt u de consument om naar uw winkel te komen.

Lees meer

Gaat u met een gerust hart op vakantie?

Of kan uw bedrijf nog wel wat omzet gebruiken?

De zomervakantie is altijd iets om naar uit te kijken. Maar voor veel ondernemers zorgt deze – vaak rustige – periode ook voor stress. Onrust, want er is minder werk beschikbaar en de vraag of de omzet gehaald wordt, groeit.

Lees meer

Het SSL Certificaat

Een beveiligde website!

Een jaar na dato sinds de invoering van de AVG, blijken veel websites nog niet beveiligd middels het SSL-certificaat. Het SSL-certificaat zorgt voor een veilige en versleutelde verbinding, tussen een server en een internetbrowser, bij het uitwisselen van gegevens. Een veilige website is te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk en aan de S (secure) achter HTTP.

Lees meer

Aan de slag met de

Barriére methodiek!

Weet u hoe u mensen motiveert? Hoe brengt u mensen in beweging, als u wilt dat ze iets doen? Als u mensen wilt motiveren, is het handig om te weten wat ze tegenhoudt. De Barrière Methodiek is dan een leuke manier om daarmee aan de slag te gaan.

Lees meer

Marketing Motivators®

SunWorX, op naar Italië!

De Marketing Motivators® van Bureau van den Oever werken de week van 6 - 10 mei 2019 vanuit een andere locatie, namelijk vanuit Italië in de buurt van Venetië. We gaan een midweek aan de slag voor SunWorX!

Lees meer

Stroomversnellingsdag

OP KASTEEL AMMERSOYEN

Op 28 maart deed Bureau van den Oever mee aan de Tweede Stroomversnellingsdag. De Zaakversnellers is een samenwerkingsverband van Bureau van den Oever en vijf bedrijven in de Bommelerwaard, die het doel hebben om ondernemers met een goed plan of concept verder te helpen om hun ambities waar te maken en hun bedrijf te laten groeien.

Lees meer

SHARE THE LOVE!

KOPPEL JIJ ONS DEZE MAAND?

Koppel jij, als klant van Bureau van den Oever, ons in de maand februari aan een nieuwe klant, dan ontvangen jullie beide 10% korting op jullie eerstvolgende aankoop van een onlineproduct. Kies voor een succesvolle voorjaarsnieuwsbrief, een doeltreffende AdWords-campagne of een gloednieuwe website en profiteer. Meer weten over deze actie en hoe de campagne tot stand is gekomen? Lees dan verder!

Lees meer

HEEFT U FANS?

ONTDEK PURPOSE MARKETING!

Purpose marketing is een krachtig marketinginstrument. Purpose marketing is ontstaan in Amerika en inmiddels verwacht 80 procent van de Amerikanen dat bedrijven.…

Lees meer

DE BOZE WOLF

OP DE ROUTE NAAR AVG ONLINE

Als overbuurman van De Efteling geloof ik in sprookjes en maak ik als marketeer van de onsamenhangende werkelijkheid, dé eenvoudige realiteit. Ik neem u mee op reis naar…

Lees meer

BENT U CONTENT?

OPVALLEN IN DE HOOIBERG

Iedereen wil opvallen in de enorme hooiberg van informatieoverload op het internet. Iedereen wil zich onderscheiden en gevonden worden op de onderwerpen die ertoe…

Lees meer

DUURZAME SAMENWERRKING

Coöperatie bommelerwaar

Bureau van den Oever voelt zich betrokken bij de Bommelerwaard en zet zich daarom vrijwillig in als marketingpartner van Coöperatie Bommelerwaar voor het thema…

Lees meer

Meer informatie?