Het beste visitekaartje bent u zelf

Reviewmeter

Weet jij hoe tevreden je klanten zijn over jouw bedrijf? Wat zij van jouw bedrijf, merk of product vinden? En wil je dit uitdragen naar de buitenwereld?

Er is geen beter middel, dan anderen positief over je bedrijf of product te laten vertellen. Wil je zelf in de hand hebben wat jouw klanten over je vertellen voordat je dit publiceert? Dat kan met de reviewmeter. De enige online review-mogelijkheid die je deze vrijheid biedt. 

De reviewmeter is namelijk:

 1. Op maat gemaakt voor elke organisatie/bedrijf.
 2. Een extra promotietool.
 3. De kwaliteitsthermometer voor je bedrijf.
 4. Betrouwbaar en objectief.
 5. De reviewmeter is onderscheidend.
 6. Je stelt zelf de vragen samen, die je graag aan je klanten wilt stellen.
 7. Je kiest zelf de wijze waarop je jouw bedrijf beoordeeld wilt zien.
 8. Je bepaalt welke recensies geplaatst worden en houdt zo zelf de controle.
 9. Tevreden klanten vertellen het verder
sfeer-vacature-jorg-bureau-van-den-oever

Met de reviewmeter laat je (tevreden) klanten aan het woord op je website en plaats je zelf eenvoudig recensies. Heb je specifieke vragen voor jouw klanten? De reviewmeter wordt op maat gemaakt voor je bedrijf. Je stelt zelf de vragen samen, die je graag aan je klanten wilt stellen. De reviewmeter is eenvoudig in gebruik. Kies op welke wijze je jouw bedrijf beoordeeld wilt zien, bijvoorbeeld met sterren, cijfers of schuifmeters. De parameters stel je zelf in, zoals matig – voldoende – goed. Het gemiddelde van alle geplaatste referenties wordt op de site weergegeven.

De reviewmeter biedt je de vrijheid om zelf te bepalen welke recensies je doorzet naar jouw website. Zo kun je bij een mogelijke negatieve reactie eerst achterhalen waarom deze reactie gegeven is en dit in overleg met je klant eventueel naar een positieve beoordeling omzetten. Zo komt er geen ongewenste vervuiling op je site en houd je zelf de controle over wat anderen over je bedrijf zeggen.

Wat kun je van ons verwachten?

 • Een vertrouwde tool die controle biedt.
 • Direct resultaat: meer vertrouwen, is meer cliënten.
 • Waardevolle feedback en tips van je cliënten.

meer weten?

We denken met je mee en maken een plan van aanpak om de reviewmeter doeltreffend in te zetten. Neem contact met ons op of maak een afspraak.