Tido Mureddu

Story Telling, Multi media design

Sinds ik klein was ben ik veel bezig geweest met Storytelling, ook al was ik me daar toen nog niet van bewust. Door altijd in verhalen van anderen verdiept te zijn door middel van boeken, films en games ben ik op dit pad terecht gekomen. Nu verdiep ik mij in de verhalen van klanten. Samen met het team graven we net zolang tot de juiste manier gevonden is om uw verhaal te vertellen. Al moet ik me er soms van weerhouden om niet afgeleid te raken door alle verhalen.
Afleiding, een woord dat tegenwoordig vaak gekoppeld wordt met social media. Iets wat bijna iedereen gebruikt en waar van alles op wordt verteld. Een geweldig middel om jezelf als bedrijf te profileren en om door middel van video, fotografie, grafisch ontwerp en copywriting je verhaal te kunnen vertellen.

 

 

Direct contact met Tido

In mijn vrije tijd ben ik vaak aan het sporten. Ik ben al 13 jaar fanatiek bezig met Ju-Jitsu en heb ook aan verschillende wedstrijden meegedaan en heb 2 jaar geleden mijn 2e Dan behaald. Ook ben ik op de hoogte van het laatste film-nieuws of kun je mij achter mijn PC vinden terwijl ik mijn eigen verhaal creëer tijdens het gamen. En vergeet een goed glas whisk(e)y niet!

#

Ju-Jitsu
Films
Games
Whisk(e)y