Marielle Verberkt

Grafisch Vormgever

Van jongs af aan zag je me al tekenen, knutselen en schilderen in plaats van met poppen spelen. Die creativiteit heeft altijd al in me gezeten. Uiteindelijk ben ik de studie Communicatie & Multimedia Design gaan doen, een studie waarbij je een probleem oplost met verschillende media-uitingen. Hier kwam ik er al gauw achter dat design en vormgeving mijn grootste passie was.

Ik ontwerp dingen waar ik achter sta, creaties waar ik volledig tevreden mee ben, zodat ik de klant kan verrassen. Ik krijg echt energie van klanten die na het afronden van een project een glimlach krijgen van wat ik heb gemaakt. Niet alleen dat, naast zelfstandig werken, geeft mijn leuke team, waar ik lekker mee kan samenwerken, mij ook energie.

 

 

Direct contact met Marielle

Ik ben sociaal, spontaan, nieuwsgierig, een teamplayer, en af en toe een gek persoon met grote inzet. Ik houd enorm veel van reizen, muziek, etentjes, fotografie en natuurlijk leuke dingen doen met vrienden. Zelf heb ik 1,5 jaar in het buitenland gewoond en ben ik niet bang om in een andere taal te praten. Ik zing in een band, waar ik mijzelf in mijn nette kleren omtover tot een rockende meid. Wekelijks ben ik in de sportschool te vinden of buiten om te kunnen hardlopen, zodat ik ook Bourgondisch mag zijn.

#

Foodlover
Reiziger
Fotografie
Design lover
Energiek
Talenknobbel
Nintendo player
Zangeres
Levensgenieter