Manon van Daelen

Webdeveloper

Bij Bureau van den Oever hebben we op het gebied van media en reclame bijna alles. Voor elke discipline is er wel een collega die ermee aan de slag kan gaan of die kan bijspringen. Dat maakt samenwerken erg leuk.

Zelf ben ik het liefste met websiteontwikkeling bezig. Echt het opbouwen. Van een blanke pagina toewerken naar een volledig interactieve website. De grootste uitdaging voor mij is om iets wat onmogelijk lijkt toch te bouwen. Ik begin met onderzoek en testen. Ik vraag rond en ga verder met proberen. Als het dan lukt geeft dat echt een kick en wil ik weer verder met ontdekken en experimenteren. Het onmogelijke mogelijk maken! Laat mij maar coderen.

Manon in het kort

Pijl naar beneden

Naast gamen houd ik ook erg van tekenen. Al van kleins af aan schets ik en teken ik dingen na, tot in details. 3D vind ik ook leuk en ik ontwikkel me meer in tekenen met CSS. Ik spaar artbooks van films en games, enorm inspirerend om te zien hoe een personage of een level in een game wordt opgebouwd. Je vindt me ook de bioscoop, ik ga graag lekker uit eten en leuke dingen doen!

#

Dory
Flauwe humor
Popcorn lover
Gamer