Bent je inspirerend en consequent?

Merkbeleving

Ben jij als merk inspirerend en consequent? Ervaart jouw doelgroep je merk zoals jij dat wilt? Door een passende, inspirerende merkbeleving te ontwikkelen, roep je op elk contactmoment het juiste gevoel op. Dan beleeft iedereen jouw merk op de juist manier.

Merkidentiteit

Merkbeleving begint met een zorgvuldig opgebouwde merkidentiteit. Daartoe moet jouw doelgroep zich aangesproken voelen. Met een heldere en consequente huisstijl roept een merk altijd herkenning op. En hoe beter de herkenbaarheid, hoe beter de herinnering van en het gevoel bij jouw merk. 

Meer weten? Maak een afspraak!

Emotional branding

Merkbeleving zorgt voor verbinding. Verbinding ontstaat door de belofte van jouw merk. Wat is jouw purpose? Waarom doet jouw merk wat het doet? Waarom moet jouw klant voor jou kiezen? Wat maakt jouw merk anders? De beste merkbeloftes zijn geloofwaardig, realistisch, overtuigend, aantrekkelijk, kernachtig en onderscheidend van je concurrenten.

merkbeleving-bureau-van-den-oever

23plusone methode

Op zoek naar het onderscheidend vermogen van jouw merk of bedrijf werken we bij met de 23plusone methode. Met 23plusone kijken we naar de aantrekkingskracht van jouw merk of bedrijf. De 23plusone methode, ontwikkeld door BR-ND in 2008 en 100% wetenschappelijk onderbouwd, is een creatieve en concrete manier om je bedrijf te transformeren naar een inspirerend en aantrekkelijk merk. Je onderscheidt je op een positieve manier van de concurrentie. 

Ontdek jouw eigen purpose 

Werken met de 23plusone methode is vooral heel erg leuk en boeiend om te doen! Met de 23plusone methode zoeken we naar de waarden van jouw bedrijf, brengen we die concreet in beeld en vertellen we jouw verhaal.

Waar je merk voor staat, komt in alles terug 

Voor een sterke merkbeleving ontwikkelen we een visuele identiteit en beeldconcept, passend bij de merkidentiteit. Kleur, beeld en stijl passend bij de waarden en visie van het merk. Unieke beelden en de tone of voice. U of jij, humor of niet? Alles is mogelijk, als het maar passend is.

Samengevat: Als betekenisvol merk weet jij wat je wilt uitstralen. En zorg je voor een inspirerende en consequente merkbeleving. Wij helpen je er graag bij. 

Wil je ook aan de slag met jouw merkbeleving? Maak dan een afspraak.

Samen motiveren wij onze klanten én onszelf iedere dag om altijd voor het beste resultaat te gaan! Meer over ons weten?

Blijf gemotiveerd, meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief