Vraag jij jezelf wel eens af of je op de juiste koers zit?

Doe nu de GRATIS Marketingcheck!

Als organisatie doe je er alles aan om de doelstellingen te behalen. Daarbij zijn ook de marketingactiviteiten zeer belangrijk. Vraag jij jezelf wel eens af of je op de juiste koers zit? Of de marketingactiviteiten die je onderneemt voldoende aansluiten bij jouw doelstellingen? Of kan het misschien toch beter?

Doe dan een gratis marketingcheck
Bureau van den Oever gaat samen met jou in gesprek. Bij jou op locatie. We analyseren welke inspanningen jouw bedrijf reeds verricht op het gebied van marketing en communicatie. Daarna beoordelen we wat er volgens ons beter kan en wat we kosten efficiƫnter zouden kunnen doen. Je ontvangt hiervan van ons een rapport met aanbevelingen.

Meld je aan via het formulier of maak een afspraak via telefoonnummer 088 0222 500 / 06 5122 5939 of via e-mail: roelof@bureauvdo.nl

Vraag hier direct jouw GRATIS Marketingcheck aan!

Vul onderstaand formulier in en we gaan voor je aan de slag! Deze gegevens gebruiken we enkel om contact te leggen over de resultaten.

100%

helder en persoonlijk advies

120 aanvragers

gingen je al voor!

93%

heeft een conversiegroei ervaren

Bureau van den Oever

aangenaam kennis te maken

Bureau van den Oever is een compleet marketing- en reclamebureau uit Zaltbommel. Met een team van 25 specialisten verzorgen wij zowel online als offline marketing- en communicatiecampagnes, van strategie tot realisatie. Wij werken voor ca. 120 klanten, ongeveer 30 in de regio Zaltbommel, overige ca. 90 verspreidt door het gehele land. Met onze klanten gaan we graag een hechte samenwerking aan en streven wij naar een optimaal rendement uit elke geïnvesteerde marketingeuro.

Waarom samenwerken met Bureau van den Oever:

  • Je wordt compleet ontzorgd op het gebied van Content creatie / Web / Offline en Online marketing.
  • We stellen samen met jou heldere, te realiseren doelen.
  • We hebben kennis van de regionale, nationale, Belgische en Duitse markt.
  • Je blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en welke voor jou van belang zijn.
  • We werken met betaalbare tarieven, afgestemd op jouw budget en de te halen doelen.
wij zijn goed bevriend met