Winnaars hebben een plan, verliezers een excuus
Marketing Jaarplan

Het nieuwe jaar staat voor de deur, hoe gaat jouw bedrijf 2023 in? Heb jij alle doelen al gesteld en weet je ook hoe je deze gaat behalen? Met een marketing jaarplan van Bureau van den Oever zit je altijd goed, 12 maanden lang, zonder flexibiliteit te verliezen.

Een goed plan geeft rust en richting in jouw organisatie. Wij gaan graag met je in gesprek over jouw wensen en doelen voor 2023. Op basis hiervan maken wij een realistisch marketingplan waarin we de juiste tools koppelen aan jouw doelen. Zo kun jij gewoon doen waar jij goed in bent, namelijk ondernemer zijn.

Vraag direct een afspraakverzoek aan
PASSEND BIJ JOUW BEDRIJF

Marketing Toolbox

Onze sterke marketingtools waarmee wij jouw jaarplan op het gebied van online en offline marketing en reclame gaan inzetten.

Branding & Signing

Een opfrisser geven aan jouw logo/huisstijl of juist zorgen dat alles meer bij elkaar past. Met Branding en Signing geef jij nieuw leven aan jouw pand of de belettering van het wagenpark.

Offline campagnes

Wie denkt dat drukwerk op zijn retour is heeft het flink mis. Offline marketing is springlevend! Ontdek zelf de kracht van advertenties, advertorials, huis-aan-huis folders en Direct Mailings.

Tekst & fotografie

Van een supergave fotosessie op locatie tot de teksten voor een nieuwe brochure. Beelden, foto’s en teksten bepalen de uitstraling van je website, social media-uitingen, folder of nieuwsbrief.

Video's

Laat je bedrijf, producten en diensten tot leven komen met video en animatie. Trek de aandacht van je doelgroep en zorg voor meer beleving door een levendig en inspirerend verhaal.

Website

We ontwikkelen toekomstbestendige websites die meegroeien met de doelstellingen van jouw bedrijf. Met een sterk en slim visueel design zorgen we voor de juiste ervaring bij jouw gebruikers.

Online marketing

Online marketing betekent meedenken, verder kijken en elke dag verbeteren, met SEO, SEA en meer. We stippelen een strategie uit die perfect aansluit op jouw doelstellingen, waarbij we continu naar verbetering streven.

Social media

Haal jij alles uit jouw social media? Ben jij met je bedrijf voldoende zichtbaar bij jouw doelgroepen of kun je wel wat hulp gebruiken? Maak meer impact bij jouw doelgroep met een vernieuwende social media contentstrategie. 

"Een plan voor het hele jaar, waardoor je flexibel kunt anticiperen op veranderingen in de markt!'

Tuinkamer-metalura-bureau-van-den-oever
Succesverhaal

Jaarplan klant; Metalura

Voor Metalura ontwikkelen en creëren we diverse campagnes, onderhouden we de website en innoveren we mee met de markt.

Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. Het oer-Hollandse bedrijf realiseert slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving waarin je je volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten.