Vraagt u zich wel eens af of u op de juiste koers zit?

Doe nu de GRATIS Marketingcheck!

Als organisatie doet u er alles aan om uw doelstellingen te bereiken. Daarbij zijn ook uw marketingactiviteiten zeer belangrijk. Vraagt u zich wel eens af of u op de juiste koers zit? Of de marketingactiviteiten die u onderneemt voldoende aansluiten bij uw doelstellingen? Of het misschien gewoon beter kan?

Doe dan een gratis marketingcheck
Bureau van den Oever gaat samen met u in gesprek. Bij u op locatie. We analyseren welke inspanningen uw bedrijf reeds verricht op het gebied van marketing en communicatie. Daarna beoordelen we wat er volgens ons beter kan en wat we kosten efficiënter zouden kunnen doen. U ontvangt hiervan van ons een rapport met aanbevelingen.

Meld u aan via het formulier of maak een afspraak via telefoonnummer 088-0222500/06-51225939 of via e-mail: roelof@bureauvdo.nl

Vraag hier direct uw GRATIS Marketingcheck aan!

Vul onderstaande velden in en we gaan aan de slag voor u! Deze gegevens gebruiken we enkel om contact met u te leggen over de resultaten.
100% helder en persoonlijk advies
120 aanvragers gingen u voor
93% heeft een conversiegroei ervaren
Wij zijn goed bevriend met

Bureau van de Oever, aangenaam kennis te maken

Bureau van den Oever is een compleet marketing- en reclamebureau uit Zaltbommel. Met een team van 23 specialisten verzorgen wij zowel online als offline marketing- en communicatiecampagnes, van strategie tot realisatie. Wij werken voor ca. 120 klanten, ongeveer 30 in de regio Zaltbommel, overige ca. 90 verspreidt door het gehele land. Met onze klanten gaan we graag een hechte samenwerking aan en streven wij naar een optimaal rendement uit elke geïnvesteerde marketingeuro.

Waarom samenwerken met Bureau van den Oever:

  • U wordt compleet ontzorgd op het gebied van Content creatie / Web/ Offline en Online marketing.
  • We stellen samen met u heldere, te realiseren doelen.
  • We hebben kennis van de regionale, nationale, Belgische en Duitse markt.
  • U blijft op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en welke voor u van belang zijn.
  • We werken met betaalbare tarieven, afgestemd op uw budget en de te halen doelen.