Een helder beeld van jouw bedrijf

Fotografie / video

Visuele communicatie heeft de toekomst

Foto’s vertellen waar je bedrijf of je merk voor staat. Beelden en foto’s bepalen de uitstraling van je website, social media-uitingen, folder of nieuwsbrief. Laat zien wie je bent met portretten van het team of met een mooie serie van het pand of de winkel/showroom. Maak volgers nieuwsgierig naar je merk of product. Inspireer en zorg dat je uitgroeit tot een autoriteit, die weet waarover hij spreekt.

Beeld is sneller dan woord

Heb je hulp nodig bij de juiste beelden voor je huisstijl en marketinguitingen? Bijvoorbeeld met productfotografie? Onze fotograaf gaat ook met je mee om een dag uit het bedrijf vast te leggen in informatieve of juist sfeerbeelden. Want producten en diensten die tot hun recht komen op een locatie met een verhaal erachter, spreken meer tot de verbeelding dan een vrijstaand gemaakt product uit een schap.

Tuinkamer-fotografie-video-bureau-van-den-oever

Vertel je verhaal met video

Laat je bedrijf, producten en diensten zien met professionele video’s. Video’s kun je voor vele doeleinden inzetten, voor online, op social media of bij een presentatie en trek de aandacht van je doelgroep. Een goede (bedrijfs)video helpt je klanten om zich beter aan jou en je bedrijf te verbinden.

De juiste boodschap voor je verhaal

De keuze voor film en video en het bijbehorende productieproces, stemmen we af op je wensen, het beschikbare budget en de doelstellingen. Met een bedrijfsfilm creëer je een goede eerste indruk. Het ‘grote verhaal’ kun je later ook eenvoudig opsplitsen in meerdere, kortere bedrijfsfilmpjes. Zo houd je de kijkers betrokken en kun je vaker de content delen.

Meer weten?

Wil je aan de slag met fotografie en video? We denken met je mee. We vinden het erg belangrijk om goed na te denken over de boodschap. Want met uitstekende fotografie en video weet je doelgroep jou altijd te vinden. Neem contact op of maak een afspraak.