Breng je merk tot leven

Fieldmarketing

Bij fieldmarketing is face to face contact belangrijk. Het beïnvloedt de merkbeleving en stimuleert koopgedrag op een positieve manier.

100% zichtbaarheid

Je doelgroep bezoekt winkels, op events, en beurzen. Hier zijn overal contactmomenten, visueel, maar ook fysiek door middel van een op een gesprek tussen klant en verkoper. Door 100% zichtbaar te zijn en een uitstekende kennis van je product of dienst op de winkelvloer te hebben, kun je het verschil maken. Fieldmarketing biedt uitkomst en is een belangrijke tool wanneer mensen zich oriënteren en behoefte hebben aan middelen die hen helpen bij het maken van een afweging.

Fieldmarketing-bureau-van-den-oever

Fieldmarketing inzetten

Fieldmarketing bestaat uit verschillende diensten afhankelijk van de behoefte en die van je klanten. Zo geven instore demonstraties een enorme boost aan de verkopen van een product of dienst. En een host of hostess is belangrijk tijdens je beursdeelname of opening om gasten en bezoekers met kennis en kunde op te vangen. Door POS-materiaal te ontwikkelen en dit op de juiste verkoopplaatsen te hangen, inspireer je jouw doelgroepen. Graag onderzoek doen onder je doelgroep? Laat ervaren mensen de doelgroep interviewen en laat je verrassen door de uitkomsten.

Fieldmarketing is een breed begrip en inzetbaar voor uiteenlopende doeleinden. We vertellen je graag meer.