Digital & online
Website laten maken

Je doelgroep digitaal aanspreken, informeren, overtuigen en in contact brengen met jouw bedrijf of merk. Dat is wat een website voor jou moet doen. Een goede website maakt het voor klanten makkelijker om informatie te vinden die ze nodig hebben om een aankoopbeslissing te nemen. Een website betaalt zichzelf altijd terug! Daarom creëren wij niet alleen een technisch uitstekende website, maar zorgen we er ook voor dat jouw doelgroep zich welkom en gehoord voelt. We kiezen voor een design dat past bij de uitstraling, visie en huisstijl van jouw bedrijf. We zijn altijd gemotiveerd om van jouw nieuwe OF huidige website een absoluut succesverhaal te maken!

Onze websites zijn:
 • SEO vriendeliijk ingericht en dus goed vindbaar.
 • Privacygericht door standaard plaatsing van cookiemelding en privacyverklaring.
 • Snel en gebruiksvriendelijk.
Website laten maken- Bureau van den Oever
Website laten maken- Bureau van den Oever

Wil je een webshop laten maken? Neem dan ook even contact met ons op voor de mogelijkheden.

Stap voor stap naar jouw online visitekaartje

Strategie & Ux design
ux-ui-design-bureau-van-den-oever

Biedt jouw website je bezoekers een prettige gebruikers ervaring? UX design houdt in dat we tijdens het designproces de bezoekers van jouw website centraal zetten. Dat betekent ook dat er een duidelijke navigatie is. We willen dat je website voor succes zorgt en je bezoeker vasthoudt.

Maar, voordat we aan de slag gaan, willen we eerst van alles van je weten; wat is het doel van je website, wat zijn je verwachtingen en wat we gaan vertellen op mobiel en desktop. We starten met een opzet voor de structuur van jouw website en maken een bijbehorende flow voor je doelgroepen. Het design ontwerpen we in Adobe XD.

Met Adobe XD kunnen we direct door het ontwerp klikken en ervaren of het websiteontwerp voldoet aan je verwachtingen. Zo maken we een website die aansluit op jouw wensen en op de behoeften van jouw doelgroep(en).

Contentcreatie
Tuinkamer-fotografie-video-bureau-van-den-oever

Een goede website bestaat uit de juiste informatie in tekst en beeld. Informatie die actueel is en antwoord geeft op de vragen van de bezoeker.

Om echt relevant zijn is uitstekende content de enige manier om online goed vindbaar te zijn. Bij het maken van content houden we er daarom ook rekening mee of de content interessant is voor de bezoeker, informatief, nuttig en amusement. Uiteindelijk willen we de bezoeker binden. 

Dus gaan we voor jou ook graag met boeiende content aan de gang! 

Realisatie & Development
Ermstrang-website-bureauvandenoever

Als het ontwerp voldoet aan alle wensen en eisen gaan we over naar de bouw en het vullen van je nieuwe website.

We werken met verschillende content management systemen (CMS). Welk systeem we kiezen hangt af van de wensen en eisen die we hebben vastgesteld voordat we het ontwerp hebben gemaakt. Tijdens de realisatie houden we rekening met search engine optimalization (SEO). We vinden het belangrijk dat je gemakkelijk zelf de content kan plaatsen en beheren.

Lancering & oplevering

Als alles aan de voorkant én achterkant van de website is gecontroleerd en afgerond, gaat de nieuwe website online.

Dan is het tijd voor feest. Laat iedereen weten dat je een nieuwe website hebt, met bijvoorbeeld een online campagne, een nieuwsbrief of een feestje. Alles is mogelijk. Wil je meer weten?

Maatwerkpakketten

Met onze websitepakketten zit je altijd goed. Voor elk budget en voor elk doel hebben we een eigen oplossing. Na jouw aanvraag geven we je altijd een persoonlijk advies. Zo weet je zeker dat de website voldoet aan jouw wensen en die van je doelgroep!

Goud

v.a. 3499,-

 • Template/design op maat
 • Gebruiks­vriendelijke CMS
 • Tot 25 pagina's
 • Volledig responsive
 • Automatische updates

Platinum

v.a. 4999,-

 • Website op maat gemaakt
 • Gebruiks­vriendelijke CMS
 • Tot 50 pagina's
 • Volledig responsive
 • Blogmogelijkheid
 • Meerdere koppelingen en applicaties mogelijk

S.L.A.

Service­pakketten

Voor de veiligheid en het onderhoud van jouw website, werken wij met 3 S.L.A. pakketten.

Brons*

Zilver

Goud

*Verplicht

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.
Dit zijn de prijzen van Q2 2022. Bureau van den Oever is te allen tijde gemachtigd bovengenoemde prijzen te wijzigen door middel van indexering of anderszins.

sfeer-vacature-jorg-bureau-van-den-oever

werkwijze

Jouw website in 6 stappen

 1. Kennismakingsgesprek en briefing
 2. Vrijblijvende offerte
 3. UX-design voor de te maken website/webshop
 4. Start met bouwen/ontwikkelen
 5. Testfase en livegang
 6. Nazorg en support

Maak een afspraak voor een kennismaking en meer informatie over de mogelijkheden.

Een goede basis

Hier mag je altijd vanuit gaan

website-metalura-mockup-bureau-van-den-oever
webmotivators-seo
SEO vriendelijk

Zoekmachines houd je niet meer voor de gek. SEO-trucjes zijn verleden tijd. Echt relevant zijn met uitstekende content is de enige manier om online goed vindbaar te zijn. 

webmotivators-veilige-omgeving
Veilige omgeving

Beveiligingslekken, ransomware, malware en andere gevaren wil je voorkomen. Voor jezelf, maar ook voor jouw klanten. Daarom zorgen wij voor een veilige omgeving.

webmotivators-snelheid
Snel en gebruiksvriendelijk

Met een snelle en gebruiksvriendelijke website of webshop laten we in slechts enkele seconden aan jouw bezoeker zien wat hij of zij er kan vinden, doen, vragen of kopen. 

webmotivators-koppelingen
Diverse koppelingen mogelijk

Elk systeem is gebouwd met een bepaalde taal. Deze talen stemmen wij op elkaar af zodat we jouw systemen kunnen koppelen en ze goed met elkaar samenwerken.

Direct contact

Een vrijblijvende afspraak maken of een vraag stellen? We staan je graag te woord. Telefonisch, via mail of in een persoonlijk gesprek met écht goede koffie.

Bel ons 088 0222 500

Daag ons uit met

Jouw marketing vraagstuk