Een smaakvolle eindsprint

Met Bureau van den Oever!

Een smaakvolle eindsprint

Met Bureau van den Oever!

Kalender


Ben jij het hele jaar bij je relaties onder de aandacht? Een kalender van je bedrijf als relatiegeschenk is bij uitstek het middel om op een prettige manier bij je relatie op het bureau aanwezig te zijn, het gehele jaar. De mogelijkheden met kalenders zijn enorm, we helpen je daarom graag om een kalender passend bij je bedrijf te ontwikkelen, in je eigen huisstijl met een heldere boodschap.


Neem direct contact op

Kerstkaart


Geef met een 'old-school' kerstkaart persoonlijke aandacht aan je relaties. Creëer een moment van aandacht in een digitale wereld in toch wel de drukste periode van het jaar.


Neem direct contact op

Kerstkaart met cadeau


Voeg aan je kerstkaart een origineel cadeau toe of doe er een opvallend extraatje bij. Zo maak je de attentiewaarde nog hoger en val je gegarandeerd op. We denken graag met je mee om je relaties te verrassen.


Neem direct contact op

Online kerstvideo


Ben je op zoek naar een digitale manier om je relaties een kerstgroet te sturen of te bedanken voor de prettige samenwerking? Een originele kerstgroet in de vorm van een animatievideo is dan een slimme zet. Combineer beeld, tekst en geluid met elkaar in een online kerstvideo. Dan komt jouw boodschap gegarandeerd goed aan.


Neem direct contact op

Chocolade smaakt naar meer


Een verrassend smakelijke boodschap is de chocoladereep bedrukt met je eigen omslag. Helemaal in jouw eigen stijl, maar ook nog eens 100% duurzaam, dankzij de eerlijke chocolade van Tony’s Chocolonely. Kom alvast bij ons voorproeven en ervaar het verrassingseffect van jouw eigen Tony’s reep.


Neem direct contact op

Flessen wijn


Geef je graag een mooie fles wijn cadeau rondom de feestdagen? We bieden je mooie flessen wijn, zowel rood, wit als mousserend, herkenbaar met je naam of logo op de fles of op de wijnkist. We vertellen je graag meer.


Neem direct contact op

Een persoonlijk eindejaarsgeschenk


Natuurlijk is het ook mogelijk om een gepersonaliseerd eindejaarsgeschenk te versturen. Wij denken graag mee over een geschenk dat bij jouw doelgroep past en ook nog eens naadloos aansluit op jouw huisstijl. Zo weet je zeker dat je een indruk maakt!


Neem direct contact op

Eindejaarsactieflyer


Succes gegarandeerd met een eigen actieflyer verspreid voor de feestdagen, huis-aan-huis of persoonlijk geadresseerd. We denken graag met je mee in het design en ontwerp voor een optimaal resultaat.


Neem direct contact op


E-mailnieuwsbrief


Breng je relaties met een e-mailnieuwsbrief, opgebouwd je eigen huisstijl, op de hoogte van het laatste nieuws, jouw aangepaste openingstijden met de feestdagen of vertel ze over mooie acties die niet te missen zijn! Liever een persoonlijke boodschap, we denken graag met je mee.


Neem direct contact op

Marketingplan 2020


Voor 2020 een sterk marketingplan, waar je de concurrentie ver mee achter je laat en wat gegarandeerd rendement brengt? Maak dan vrijblijvend een afspraak!


Neem direct contact op