Blijf op de hoogte

Directmailing

E-mailmarketing is efficiënt en geeft onmiddellijk resultaat en een hoge respons. Digitale nieuwsbrieven zijn makkelijk en laagdrempelig in te zetten en zijn bovendien zeer goed te meten. We zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling, zowel copywriting als de opbouw van het design, en het versturen van nieuwsbrieven naar jouw doelgroep.

Waarom een e-mail versturen?

E-mailmarketing is de snelste, goedkoopste en eenvoudigste manier om grote groepen mensen op een gepersonaliseerde manier te bereiken. Zeker als je al een adressenbestand hebt en weet wie je aanspreekt! Jouw bedrijf promoten via e-mailnieuwsbrieven is dus heel interessant. Onze copywriters schrijven teksten op maat voor jouw bedrijf. Onze rapportages geven je een goed beeld van wat je doelgroep goed en minder goed leest. Bij de ontwikkeling van volgende nieuwsbrieven spelen we hierop in. Resultaat gegarandeerd!

DirectMail-innovencio-bureau-van-den-oever

Blijf onder de aandacht

Door het versturen van digitale nieuwsbrieven blijf jij met jouw bedrijf of product in contact met je doelgroep. Zeker als je een frequente agenda aanhoudt bij het versturen van de e-mailnieuwsbrieven, bouw je snel en eenvoudig een eigen database op. We vertellen je graag nog veel meer over de mogelijekheden met e-mailmarketing!