Gewilde wooncollecties

Van der Drift

Branding / Campagnes / Online identity 

Gewilde wooncollecties voor de vakhandel.

Van der Drift Meubelen creëert al meer dan 80 jaar handwerk meubelen. Ruim 30 ervaren houtbewerkers en ontwerpers werken met Europees eiken vanuit Schaijk,
waar het maken van meubelen nog ambachtelijk vakwerk is.

Dankzij hoogwaardig handwerk en een modern machinepark produceert Van der Drift kwaliteitsmeubelen met zeer korte levertijden Puur eiken ambacht uit Brabant.

De opdracht

Van der Drift Meubelen maakt meubelen voor de vakhandel en wil consumenten aanspreken. Hoe kunnen we beide doelgroepen optimaal bedienen?

De juiste marketingmix

Met de juiste marketingmiddelen weten consumenten de vakhandel te vinden en weet de vakhandel Van der Drift Meubelen te vinden. 

Het resultaat

Door groei kan Van der Drift Meubelen blijven innoveren en voor de vakhandel en consument de mooiste houten meubelen leveren. 

Van der Drift Meubelen in beeld.

Om de collecties aantrekkelijk weer te geven zijn er verschillende marketingmiddelen ontwikkeld met eigen fotografie en video.  

Over Van der Drift

Van der Drift Meubelen ontwikkelt meubelen in allerlei verschillende stijlen en nu ook in verschillende houtsoorten.
De vakhandel en de consument kunnen deze colecties op verschillende manieren zien en ontdekken.

#branding #huisstijl #campagnes
Huisstijl 2.0

Om de consument te inspireren, enthousiasmeren en uit te nodigen om naar de vakhandel te komen om daar de meubelen te ontdekken, zijn er verschillende campagnes ontwikkeld. Elke campagne heeft zijn eigen thema, communicatiemiddelen en fotografie.

Wij geloven in de kracht van offline gecombineerd met online. Daarom geeft Van der Drift Meubelen perdiodiek een eigen folders uit.

#branding #website
Website

Een interactieve website waar je in een opslag alle collecties ziet en je eiken meubels uit kunt zoeken en bij de vakhandel kunt zien en/of ophalen. Een handige configurator die je met de juiste maten, materialen en mogelijkheden een prijs laat berekenen voor jouw eigen ontworpen maatwerkmeubel. De website van Van der Drift Meubelen is veelzijdig en informatief.

De website beschikt ook over een slimme dealerlocator die bezoekers snel kan doorverwijzer naar een dealer dicht bij hen in de buurt.

#branding
Standbouw

Relatiebeheer is belangrijk voor Van der Drift Meubelen. Daarom staat het bedrijf uit Schaik ook graag op beurzen om daar de vakhandel te ontmoeten en innovaties te kunnen tonen. De stand is speciaal ontwikkeld om een volledige ervaring te kunnen bieden.

#contentcreatie
Alles scherp in beeld

Een fotoshoot met modellen op locatie, voor een foto die exact het juiste gevoel weet over te brengen. Die laat zien hoe de meubels tot hun recht komen en die inspireert om zelf ook voor de meubelen voor Van der Drift te kiezen. Daar zeg je JA tegen.

Van productfotografie tot sfeerbeelden en het vastleggen van persoonlijke verhalen. Met professionele fotografie kun je alle kanten op én het betaalt zich altijd terug. Want soms zeggen beelden gewoon meer dan woorden, hoe goed de tekstschrijver zijn werk ook doet. Dan wint de fotograaf!

#applicaties
Tafelconfigurator

Maatwerk

Zelf je eigen meubel samenstellen. Je tafel ontwerpen naar je eigen smaak en wensen, dat kan met de tafelconfigurator van Van der Drift Meubelen. Ideaal!

#Socialmedia
Een strategie die werkt

Social media zijn onmisbaar. Zeker met mooie fotografie en video is het niet inzetten van deze social media kanalen een gemiste kans. Daarom maken we ook speciaal voor deze kanalen eigen unieke content om de volgers mee te inspireren. 

Social media spelen voor Van der Drift Meubelen een grote rol. We kunnen op  kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest snel de collecties onder de aandacht brengen bij een groot publiek. 

Direct contact

Een vrijblijvende afspraak maken of een vraag stellen? We staan je graag te woord. Telefonisch, via mail of in een persoonlijk gesprek met écht goede koffie.

Bel ons 088 0222 500

Daag ons uit met

Jouw creatieve vraagstuk

Samen motiveren wij onze klanten én onszelf iedere dag om altijd voor het beste resultaat te gaan! Meer over ons weten?

Blijf gemotiveerd, meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief