Aangenaam thuis met Sunmaster

Sunmaster

Branding / Campagnes / Online identity 

Geniet van zon en schaduw met Sunmaster 

Zon is weldadig voor lichaam en geest, maar soms is het net iets te veel van het goede. Dan reken je op zonwering en rolluiken van Sunmaster uit Nijkerk.
Sunmaster zorgt thuis voor aangenaam comfort en sfeer, wanneer jij het nodig hebt.
Vier de zon, koester de schaduw!

De opdracht

Sunmaster levert zonweringsproducten aan de vakhandel en heeft ook direct contact met consumenten. Hoe kunnen we beide doelgroepen optimaal bedienen?

De juiste marketingmix

Met doordachte campagnes en de juiste marketingmiddelen afgestemd op de customer journey weten consumenten de vakhandel te vinden en weet de vakhandel Sunmaster te vinden. 

Het resultaat

De omnichannelstrategie is doorgevoerd in alle productgroepen. Sunmaster levert aan de vakhandel en enthousiasmeert consumenten voor de zonweringproducten.

Sunmaster

Om meer mensen te inspireren en te overtuigen om voor Sunmaster te kiezen, maken we gebruik van een combinatie van online en offline middelen. We willen met de juiste midellen op het goede moment aanwezig zijn in de customer journey. Offline middelen zoals productbrochures en periodieke flyers zijn tools die hun vruchten afwerpen.

Sunmaster bij je thuis

Overal waar mensen wonen en werken, vind je producten van Sunmaster. De collectie bestaat uit knikarmschermen, uitvalschermen, screens en rolluiken. Kwaliteitsproducten die zorgen voor een comfortabel buitenleven én voor een aangenaam binnenklimaat. 

#branding #huisstijl #campagnes
Beleving brengen

Kwaliteit, innovatie en comfort zijn drie belangrijke kenmerken die direct naarvoren moeten als je met Sunmaster in aanraking komt. Welke tools zet je dan?

We ontwikkelen zowel voor de vakhandel als voor consumenten eigen marketing- en communicatiemiddelen.

#branding #website
Website

Laat de zon maar schijnen. De website van Sunmaster is informatief, inspirerend en overtuigend. Per periodieke campagne richten we de website in voor meer herkenbaarheid en actualiteit, afgestemd op de andere communicatie-uitingen.

#onlinemarketing
Online marketing on point

Sunmaster heeft als premium aanbieder de uitdaging om online rendement te creëren in de concurrerende zonwering branche. Branding en performance doelstellingen zijn geformuleerd om de naamsbekendheid onder de juiste doelgroep te vergroten en deze te laten converteren in de vorm van een brochure aanvraag, offerte formulier of een aanvraag bij een dealer in de buurt. Hierbij is een online omni-channel strategie onmisbaar, waarbij de juiste kanalen worden gecombineerd voor een zo hoog mogelijk rendement.

Social media adverteren

Facebook, Instagram en Pinterest Ads worden ingezet om de juiste doelgroep te benaderen en de KPI’s op basis van weergaven, vertoningen, bereik en pagina likes te behalen.

Display adverteren

Door inzet van aantrekkelijke en interactieve beeldadvertenties worden er nieuwe doelgroepen bereikt om de funnel met potentiële leads te vergroten voor de productgroepen van Sunmaster. Maandelijks worden de advertenties 400.000+ keer aan de doelgroep vertoond.

Zoekmachine adverteren

Adverteren binnen de zoekmachines Google en Bing zorgt ervoor dat de meest relevante doelgroep (welke op zoek is naar een product van Sunmaster) wordt verleid met sterke advertentieteksten. Door de juiste zoektermen te gebruiken en optimalisaties uit te voeren wordt het meeste rendement behaald.

Conversie optimalisatie

De website van Sunmaster is de motor waar alle (online) marketing kanalen aan gekoppeld worden. Door continue analyses worden verbeteringen aan de website aangebracht waardoor de website gebruiksvriendelijker wordt en de drempel wordt verlaagd om een inspiratieboek, offerte of afspraak bij een dealer te doen.

#contentcreatie
De juiste beeldvorming

Voor een mooi totaalbeeld van de producten van Sunmaster zijn fotografie en video essentieel. Om te ervaren wat zonwering thuis voor je kan doen zijn sprekende beelden onmisbaar.

Een fotoshoot op locatie met de juiste inrichting, modellen en zonweringsproducten van Sunmaster geeft je controle over wat je wilt laten zien en vertellen. Met fotografie en video kun je meer en houd je toch grip op de zaak.

Direct contact

Een vrijblijvende afspraak maken of een vraag stellen? We staan je graag te woord. Telefonisch, via mail of in een persoonlijk gesprek met écht goede koffie.

Bel ons 088 0222 500

Daag ons uit met

Jouw marketing vraagstuk

Samen motiveren wij onze klanten én onszelf iedere dag om altijd voor het beste resultaat te gaan! Meer over ons weten?

Blijf gemotiveerd, meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief