Als het om buitenleven gaat

Overkappingadviseurs

Branding / Producten / Stationary / Online

Overkappingadviseurs is een krachtig samenwerkingsverband van bedrijven die gespecialiseerd zijn in overkappingen zoals veranda’s, tuinkamers, kapschuren en lamellendakenen. Deelnemers leveren ook alle daarbij behorende uitbreidingen en opties zoals wandsystemen, zonwering en de inrichting van je overkapping.

Overkappingadviseurs is dé inspiratiebron als het om het buitenleven gaat. Met het eigen lifestylemerk OrangeVie biedt Overkappingadviseurs alles voor het interieur en de styling van jouw overkapping, balkon of buitenverblijf.

De opdracht

Overkappingadviseurs is dé inspiratiebron voor het buitenleven. Daarom willen we op elk geschikt moment in de customer journey aanwezig zijn.

De juiste marketingmix

 We ontwikkelen verschillende tools die nodig zijn om de doelgroepen op het juiste moment in de customer journey te bereiken. 

Het resultaat

Overkappingadviseurs verrast, inspireert, informeert en motiveert haar doelgroepen elke dag om nog meer van het buitenleven te genieten! 

Inspireren

Overkappingadviseurs maakt gebruik van online en offline middelen om op elk gewenst moment in de customer journey met de juiste tools potentiële klanten te inspireren, te verrassen en te overtuigen. 

 Overkappingadviseurs

Overkappingadviseurs ontwikkelt samen met haar leden verrassende, creatieve en innovatieve campagnes afgestemd op de wensen van de doelgroepen.

#branding #huisstijl #campagnes
Huisstijl 2.0

Waar denk jij aan bij buitenleven? Deze vraag was het uitgangspunt voor de huisstijl van Overkappingadviseurs. De verschillende antwoorden legden de basis voor de kleuren wit en groen, met als resultaat een smaakvol, fris en herkenbaar design. 

Overkappingadviseurs brengt beleving. Om te inspireren maken we gebruik van beeld, veel beeld. Mooie, grote en verrassende fotografie. Alle beelden komen volop terug in de communicatieuitingen die zijn ontwikkeld. 

#branding #website
Een platform dat inspireert

Waar vind jij inspiratie? Voor inspiratie en kennis zoek je tegenwoordig vooral online. De website van Overkappingadviseurs is daarom niet alleen een platform geworden dat inspiratie, informatie en advies biedt.

Het is ook jouw blauwdruk om de juiste advsieur te vinden bij jou in de buurt.

Maar een mooie website is niet genoeg. De website van Overkappingadviseurs informeert met voldoende teksten en nieuwsartikelen. De site inspireert met mooie beelden, tips en het laatste nieuws. En motiveert! De dealerlocator stuurt jou naar de dichtsbijzijnde specialist in de buurt en via de webshop bestel jij van OrangeVie de mooiste outdoor meubelen en accessoires. 

#branding
Productdesign

Voor OrangeVie, het lifestyle merk van Overkappingadviseurs, hebben we niet alleen de productfotografie en shoots op locaties verzorgd, we hebben ook een groot aantal producten zelf vormgegeven en ontwikkeld. Zo is OrangeVie een eigen en uniek merk geworden.

Uniek en onderscheidend

De unieke collectie vloerkleden van OrangeVie is ideaal als buitenkleed en heeft 2 jaar garantie. Deze kleden zijn aan 2 zijden te gebruiken en schoon te maken met bijvoorbeeld een hogedrukreiniger. Ideaal en ... Oersterke kwaliteit! De getoonde prints zijn speciaal ontworpen en alleen verkrijgbaar bij de Overkappingadviseurs.

Sfeer en beleving geven je het juiste gevoel. Genieten onder de overkapping doe je in de juiste setting met de juiste middelen. 

Noviteiten

Overkappingadviseurs en OrangeVie blijven innoveren en zoeken naar actualiteit, ze volgen de laatste trends en zijn altijd up-to-date.

#onlinemarketing
Online marketing on point

Voor Overkappingadviseurs was stap 1 zichtbaarheid te creëren binnen de doelgroep. Om de de doelgroep te laten renderen is het opbouwen van naamsbekendheid voor nieuwe bedrijven/online platformen erg belangrijk. Om de overweging (offerteaanvraag) verder te beïnvloeden zetten we ook zoekmachine adverteren in en spelen we in op het behalen van rendement.  

Display adverteren

Door inzet van aantrekkelijke beeldadvertenties zijn in de eerste maand ruim 1.000.000 mensen bereikt binnen de doelgroep, ofwel mensen die geïnteresseerd zijn in overkappingen.  

Zoekmachine adverteren

Met zoekmachine adverteren bereiken we de meest rendabele doelgroep. Via zoekcampagnes op overkapping en veranda is het rendement in drie maanden met 800% gestegen.

#contentcreatie
Alles scherp in beeld

Een fotoshoot met modellen op locatie, voor een foto die exact het juiste gevoel weet over te brengen.

Van productfotografie tot sfeerbeelden en het vastleggen van persoonlijke verhalen. Met professionele fotografie kun je alle kanten op én het betaalt zich altijd terug. Want soms zeggen beelden gewoon meer dan woorden, hoe goed de tekstschrijver zijn werk ook doet. Dan wint de fotograaf!

#Socialmedia
Pakkende campagnes

Mooie, pakkende content ls altijd het uitgangspunt voor social media. We inspireren, verrassen en maken alle content zelf. We maken je hebberig. Naast fotografie speelt videografie vanzelfsprekend ook een grote rol. We ontwikkelen content in verschillende stijlen en formaten. We volgen de laatste trends en maken boeiende blogs en vlogs met natuurlijk unieke content.

Samen met Overkappingadviseurs spreken we op social media de juiste doelgroepen aan. Social media vormen een onmisbare schakel tussen bedrijven en de klanten. We zorgen ervoor dat bezoekers een consistente merkbeleving ervaren en we creëren meer leads door de social volgers naar de website te leiden. Daarom zijn we actief op onder andere Facebook, Pinterest, Instagram en meer...

Direct contact

Een vrijblijvende afspraak maken of een vraag stellen? We staan je graag te woord. Telefonisch, via mail of in een persoonlijk gesprek met ├ęcht goede koffie.

Bel ons 088 0222 500

Daag ons uit met

Jouw marketing vraagstuk