Verwachtingen overtreffen met
metalura-logo-wit

Metalura

Branding / campagnes / Online identity / Socials

vogeltje-down-arrow-bureauvdo

Metalura staat voor vrijheid, mooie producten en ultiem buitenleven. Bij Metalura is iedereen elke dag volop met ontwikkeling en innovatie bezig. Het oer-Hollandse bedrijf realiseert slimme oplossingen voor een aangename buitenomgeving waarin je je volledig vrij voelt om te ontspannen en te genieten. 

Voor Metalura ontwikkelen en creëren we campagnes. We innoveren mee met Metalura. 

De opdracht

Metalura is marktleider in slimme glassystemen.
Wat heeft Metalura nodig om deze positie te behouden en zich verder te kunnen blijven ontwikkelen?

De juiste marketingmix

Hoe kunnen we de customer journey voor Metalura optimaal inzetten?
Welke marketing- en communicatiemidden zijn daarvoor nodig?

Het resultaat

Metalura weet haar doelgroepen te inspireren, enthousiasmeren en te overtuigen door op het juiste moment met de juiste middelen in de customer journey aanwezig te zijn. 

steel-art-metalura-overkapping-bureau-van-den-oever

Slimme glassystemen van Metalura

De slimme glassystemen van Metalura laten zich uitstekend vastleggen op beeld, zoals fotografie en video voor uiteenlopende kanalen. En dankzij deze mooie beelden brengen we de ervaring bij je thuis. 

Want dat is wat we willen doen. Jou een realistische ervaring bieden. Zie jij jezelf al zitten onder je overkapping, in je tuinkamer of op je balkon, lekker ontspannen in elk seizoen?

Over Metalura

'Geef uw huis een extra ruimte. En geef uw beleving een extra dimensie.'

Ervaar zelf wat de slimme glassystemen van Metalura je brengen. Fotografie brengt je direct het buitenleven gevoel.

'Schuif de panelen open en laat een briesje binnen, of sluit alles in een handomdraai af om de temperatuur aan te passen zonder uw panorama te verliezen.' 

balkonbeglazing-dordrecht-metalura-bureauvdo
#branding #huisstijl #campagnes
Huisstijl 2.0

Metalura staat voor ultiem buitenleven. De nieuwe huisstijl is licht, ruimtelijk en transparant. Kenmerken waar de slimme glassystemen van Metalura voor staan.

#branding #website
Een nieuwe website

De producten van Metalura blijven vernieuwen, zo ook de website. Op de nieuwe website brengen we het volledig assortiment van Metalura nog beter in beeld. 

Elke dag genieten van het buitenleven! Metalura heeft een verrassend en breed aanbod slimme glassystemen. Op de website van Metalura worden alle producten uitgebreid gepresenteerd door middel van fotografie, video en tekst. 

#branding
Eigen magazine op niveau

Metalura is meer dan alleen slimme glassystemen. Metalura is een innovatief bedrijf en werkt samen met gepassioneerde mensen. Ook de ambassadeurs zijn nauw betrokken bij het bedrijf. In het magazine Allure maak je uitgebreid kennis met Metalura en inspireren we de lezer met deze vorm van drukwerk.

Inspirerend

De slimme glassystemen van Metalura komen dankzij de uitstekende fotografie en de inspirerende artikelen tot hun recht in het likestyle magazine, dat zowel als hardcopy en digitaal beschikbaar is.

Bekijk de digitale versie

Metalura heeft een eigen lifestyle magazine. Allure wordt twee keer per jaar uitgegeven en vertelt alles over het bedrijf en de producten, hunambassadeurs en het eigen team.

Drukwerk ontwikkeling

Naast Allure ontwikkelen we samen met Metalura nog meer inspirerende content zoals brochures, flyers en smaakvolle advertenties. 

#contentcreatie
Alles scherp in beeld

Een fotoshoot met modellen op locatie, voor een foto die exact het juiste gevoel weet over te brengen.

Tuinkamer-metalura-bureau-van-den-oever

Van productfotografie tot sfeerbeelden en het vastleggen van persoonlijke verhalen. Met professionele fotografie kun je alle kanten op én het betaalt zich altijd terug. Want soms zeggen beelden gewoon meer dan woorden, hoe goed de tekstschrijver zijn werk ook doet. Dan wint de fotograaf!

klantverhaal-metalura-bureau-van-den-oever
werkwijze-metalura-bureau-van-den-oever

Voor Metalura doen wij meerdere videoprojecten per maand. Bijvoorbeeld interviews met klanten en het eigen personeel, drone opnames, showreels en meer. Allemaal aansluitend op de maandelijke marketingcampagnes van Metalura.

#Socialmedia
Een strategie die werkt

Op social media vormt mooie content unaniem de basis. We vertellen niet alleen over de producten van Metalura maar ook de verhaal achter het bedrijf.  We geven het bedrijf een gezicht. Naast fotografie speelt videografie ook een steeds grotere rol. We ontwikkelen content in verschillende stijlen en formaten. We volgen de laatste trends en schrijven boeiende blogs, met natuurlijk unieke content.

We willen samen met Metalura op social media de juiste doelgroep aanspreken. Daarom zijn we actief op onder andere Facebook, Pinterest en Instagram.

Socialmedia-Metalura-Bureauvandenoever-2
Socialmedia-Metalura-Bureauvandenoever-1
Socialmedia-Metalura-Bureauvandenoever-3

Direct contact

Een vrijblijvende afspraak maken of een vraag stellen? We staan je graag te woord. Telefonisch, via mail of in een persoonlijk gesprek met écht goede koffie.

Bel ons 088 0222 500

Daag ons uit met

Jouw creatieve vraagstuk

Samen motiveren wij onze klanten én onszelf iedere dag om altijd voor het beste resultaat te gaan! Meer over ons weten?

Blijf gemotiveerd, meld je aan voor onze e-mailnieuwsbrief