Buiten breed in beeld

Buitenreclame

Buitenreclame is overal zichtbaar. Met buitenreclame ben je 24 uur per dag, 7 dagen per week in beeld.

Een hoge contactfrequentie

Buitenreclame is prominent aanwezig en zorgt voor een hoge contactfrequentie zodat de boodschap beklijft. Dit medium heeft veel voordelen omdat het altijd zichtbaar is. Voor buitenreclame, zoals affiches of posters, zijn er geen adblockers of kan je klant niet wegklikken of doorspoelen. Buitenreclame is continu in beeld.

Vergroot je naamsbekendheid en merkbetrokkenheid

Buitenreclame vergroot je naamsbekendheid en merkbetrokkenheid. Zeker als buitenreclame inspirerend en verrassend is op je eigen pand, het wagenpark of langs de snelweg. Er zijn mogelijkheden genoeg.

Buitenreclame-bureau-van-den-oever

Met de aankleding van het pand of de showroom laat je zien waar je bedrijf en merk voor staan. Zo ben je eenduidig in je uitstraling, passend bij het bedrijf, huisstijl en doelstellingen. Met signing maak je mensen nieuwsgierig of word je een vertrouwd herkenningspunt in de omgeving.
Naast de gevel, wanden, ramen, deuren en vloeren spelen ook spandoeken, frames en andere soorten signing een belangrijke rol.

Mobiele reclame

Je wagenpark bestickeren is een van de beste manieren om reclame te maken. Waar je ook rijdt of geparkeerd bent, met je bedrijfswagen ben je altijd mobiele reclame. We ealiseren een passend ontwerp voor je bedrijfswagen. Van een minimalistisch design met slechts een logo of de bedrijfsnaam tot een mooie full-color-print of een opvallend decor. We houden rekening met de bijzonderheden van elk type en model bedrijfswagen passend bij je huisstijl.

We gaan graag voor je aan de slag om inspirerende buitenreclame te maken. Wil je meer weten, maak dan een afspraak.