Kom in gesprek met je klanten

Beurzen

Presenteer je bedrijf, merk, product of dienst aan een groter publiek. Met een eigen beursstand op een beurs bereik je de doelgroep als ze zich willen oriënteren. Als ze behoefte hebben aan algemene informatie over een onderwerp dat aansluit bij hun interesses of werkzaamheden.

Beursdeelname met een stand

Door deel te nemen aan een beurs bereik je jouw doelgroep door je boodschap bij hen over te brengen. Beursbezoekers hebben meestal één doel: ze zijn zich aan het oriënteren en staan open om met standhouders in gesprek te gaan. Dat is een laagdrempelige manier om in contact te komen met potentiële klanten. Overtuig hen om voor jou en niet voor de concurrent te kiezen, die misschien ook op de beurs staat. Je doelgroep kan zo makkelijker vergelijken en je krijgt de kans om de concurrent te overtreffen.

IFV-beurzen-bureau-van-den-oever

Vergroot je naamsbekendheid

Afhankelijk van het type beurs, komen vele bezoekers langs je stand die allemaal jouw naam zien. Ondanks dat je slechts een klein deel van de bezoekers spreekt, ziet de massa wel jouw naam voorbijkomen.

Effectieve standdesigns

Heb je voor beursdeelname gekozen, laat je beursstand de juiste sfeer en het juiste gevoel overbrengen. Met een stand wil je dat jouw potentiële klant even stil staat en nieuwsgierig wordt. De communicatie op de stand is dus ook belangrijk. Hoe vertel je wat je doet, zonder alles direct weg te geven, zodat je standbemanning de eerste contacten kan leggen met een geïnteresseerde?

3D Design laten ontwikkelen

Bij het ontwerpen van een beursstand werken we met realistische impressies in 3D. Zo ontstaat een goed beeld van de mogelijke stand en leggen we een basis om die te perfectioneren tot een mooi design. We perfectioneren het design om tot de productie van het ontwerp over te gaan. Tenslotte zullen onze professionele standbouwers de stand uiteindelijk op de beurslocatie opbouwen.

Meer weten? Maak een afspraak.