Streamingsdiensten en narrowcasting

Streamingsdiensten en Narrowcasting

Een liedje of een zinnetje in uw hoofd. Waar had u dat ook alweer gehoord? Reclame op radio of TV blijft hangen, en dat is wat we willen.
Direct contact

Radioreclame

Radio is een mooi reclamemedium, dat met name overdag door heel veel Nederlanders wordt beluisterd. Bureau van den Oever maakt daarom ook radiospots en koopt de zendtijd voor u in: lokaal, regionaal of landelijk. Wij maken radiospotjes passend bij uw bedrijf maar wel met een creatief idee. Een vakkundig gemaakte radiospot valt op en dat is wat u én wij willen!

Narrowcasting

Narrowcasting biedt u de mogelijkheid om de juiste boodschap, op het juiste moment met het juiste publiek te delen. Op elk denkbare locatie. Narrowcasting is een ideaal medium voor het bereiken van uw doelgroep dankzij dynamische content. Bewegend beeld trekt de aandacht. Met narrowcasting levert u relevante informatie aan een gericht publiek via digitale informatieschermen.

Er zijn verschillende redenen waarom u voor uw bedrijven of organisaties narrowcasting in kunt zetten. Een van de grote voordelen is het delen van actuele informatie, zoals acties en andere nieuwswaardige berichten via uw schermen; van communicatie in tekstuele vorm tot video’s en multimedia presentaties.

Laat u op het juiste moment bepaalde boodschappen aan uw doelgroep zien, bijvoorbeeld in een ruimte waar zij wachten, dan komt de reclame extra goed aan. Bewegend beeld trekt nou eenmaal de aandacht.

narrowcasting
narrowcasting
narrowcasting
narrowcasting

De kenmerken op een rij:

  • Bereik van groot publiek
  • Breed in te zetten
  • Targetbaar op doelgroep
  • Origineel
  • Betaalbaar
  • Hoge attentiewaarde
  • Inspelen op de actualiteit