Reclame

Reclame

Hoe overtuigen we uw klanten? Met reclame die past bij wat we willen vertellen. Reclame draagt de boodschap uit dat wat we hebben, maakt wie we zijn.
Direct contact

Overtuigend in beeld

De tijd van één zender, één medium, één groot massapubliek is voorbij. Reclame stemmen we af op de verschillende doelgroepen met verschillende middelen; de ontvanger staat centraal.

Actie of thematisch?

Afhankelijk van de strategie en de keuze voor een campagne op de lange termijn of juist een tijdelijke actie, kiezen we voor thema- of actiereclame. Bij actiereclame brengen we in een korte tijd een aanbieding of actie onder de aandacht, die weer kan worden opgevolgd door een volgende korte campagne. Zo zijn er diverse actiemomenten in één jaar. Themareclame richt zich op de lange termijn op het imago van het bedrijf of op een product of dienst om het te onderscheiden van andere.

Huisstijl

De huisstijl is het visitekaartje van uw organisatie of merk. Vaak is dit de eerste kennismaking voor klanten met uw bedrijf. Het laat uw identiteit (corporate identity) zien en geeft uw mate van professionaliteit weer.

Promotiematerialen

Promotiemiddelen ondersteunen uw campagne.
Ze kunnen nét dat duwtje in de rug zijn om voor uw merk te kiezen of om naar de showroom te gaan.

Brochures

Brochures zijn er in alle soorten en maten, en hebben elk hun eigen functie. Maar onderschat nooit de visuele kracht van een brochure. De impact is groot.

Flyers & Folders

Snel onder de aandacht bij uw doelgroep?  Promotieflyers ontwerpen we specifiek voor uw actie. De inzet van flyers is laagdrempelig en snel te realiseren.

Kranten

Huis-aan-huis verspreide (actiematige) kranten bieden volop ruimte om uw producten onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Advertenties

Bij een goede advertentie komen verschillende zaken aan bod. Door regelmatig te adverteren zorgt u voor herkenning en bouwt u aan uw naamsbekendheid.

Signing

Uw pand verdient een uitstraling die past bij uw bedrijf, uw huisstijl en uw doelstellingen. Dat mag gezien worden!

Productdesign en -styling

Opzoek naar een origineel relatiegeschenk? Een mooi etiket voor een nieuw te introduceren product of wilt u een spaaractie of kortingsactie in uw winkel opzetten? Start uw doordachte campagne met bureau van den Oever.

Beurs/evenement en openingen

Heeft u een feestelijke opening of een beurs op de agenda staan? Wilt u daarbij gebruik maken van bijpassende of originele marketingacties? Dan dragen we die graag voor u aan. Laat u verrassen door de ideeën van bureau van den Oever.

brochure bureau van den oever

De kenmerken op een rij:

  • Naamsbekendheid
  • Imagoverhogend
  • Omzetverhogend
  • Kracht van herhaling
  • Verleidt tot actie
  • Zowel offline als online in te zetten