Ontdek het Werknemersportaal VCA*/VCA**

Organiseert u jaarlijks Toolboxmeetings voor uw medewerkers om VCA*/VCA**gecertificeerd te blijven? Dat valt vast niet mee om dat geregeld te krijgen. Ook kosten deze bijeenkomsten “vaak in de tijd van de baas” veel tijd (en geld), is de opkomst veelal laag en de interesse voor het onderwerp beperkt.

Online Werknemersportaal

Speciaal hiervoor hebben we een online Werknemersportaal ontwikkeld. Met de handige VCA*/VCA** Toolboxen kunnen uw medewerkers eenvoudig hun VHC2 kennis bijhouden wanneer zij dat willen en zich gedurende het jaar blijven certificeren, in slechts enkele minuten per keer, verdeeld over 10 momenten per kalenderjaar.

Hoe werkt het Werknemersportaal?

Het online Werknemersportaal VCA*/VCA** is eenvoudig in gebruik. Een medewerker logt in op het Werknemersportaal en komt in een eigen omgeving. Hier vindt hij in de Toolboxen de benodigde informatie die hij online kan bestuderen en direct middels drie vragen kan toetsen. Dit kan altijd en overal. De werknemer weet direct of hij de vragen goed heeft beantwoord. Heeft hij nog vragen over het informatiemateriaal, dan kan hij die direct insturen. Feedback, antwoorden en informatie wordt digitaal verzameld en komt terecht bij de beheerder binnen het bedrijf. Het Werknemersportaal is laagdrempelig en werkt motiverend om te bestuderen.

De VCA*/VCA** informatie is verdeeld over 10 momenten. Daarnaast is het mogelijk om binnen het Werknemersportaal andere functionaliteiten te koppelen, zoals een urenregistratie, het plaatsen van nieuwitems en de mogelijkheid tot het melden van onveilige en bijzondere situaties op werkplekken en bouwplaatsen.

Voordelen Werknemersportaal

  • Eenvoudig in gebruik
  • Tijdbesparend
  • Kostenbesparend
  • Motiveren

Ervaar het gemak zelf!

Vrijblijvende kennismaking

Uw naam *

Bedrijfsnaam *

E-mailadres *

Onderwerp

Vragen / opmerkingen

Het Werknemersportaal VCA*/VCA** is een efficiënt online systeem, prettig in gebruik en naar wens in te richten.