Media

Media

Hoe zorgt u voor een klik met uw (potentiële) klant? Met een mooi beeld of met een pakkende video. De goede eerste indruk is een daalder waard. Dus zorg dat u uzelf laat zien, zoals u ook gezien wilt worden. Dan staat u gegarandeerd met 1-0 voor!
Direct contact

Krachtige kwaliteitsbeelden

Beeld en fotografie spelen een belangrijke rol bij de uitstraling van uw folder, website of nieuwsbrief. Aansprekende foto’s geven uw doelgroep een extra duwtje in de goede richting om concrete actie te ondernemen. Bureau van den Oever maakt voor u de beelden die u nodig heeft. Dat kan fotografie van uw producten zijn, maar onze fotograaf kan ook met u mee om uw dag vast te leggen en in sfeerbeelden producten en diensten op locatie fotograferen. Onze fotograaf kijkt ook met het oog van een grafisch vormgever, dat biedt als voordeel dat de foto’s direct gebruikt kunnen worden. De fotograaf weet voor welk doel de beelden dienen, en welk effect ze teweeg brengen. Onze fotograaf is door Google gecertificeerd.

Video

Een professionele en goed vormgegeven bedrijfsfilm biedt een uniek kijkje in uw bedrijf of in uw product of diensten. Een bedrijfsfilm is voor vele doeleinden inzetbaar. Wij denken graag met u mee over de diverse mogelijkheden. Een bedrijfsfilm is geschikt om op uw website en social media te tonen of om op een USB aan uw doelgroepen te geven. Een bedrijfsfilmpje is ook een zinvol onderdeel van een bedrijfspresentatie of voor op een beurs of groot evenement.

Met korte pakkende filmpjes, trekt u de aandacht van uw doelgroep, bijvoorbeeld op social media of op YouTube. Met deze filmpjes maakt u de kijker nieuwsgierig naar het product of de dienst die u aanbiedt. U kunt een korte introductie doen van het product of een aankondiging van een evenement.

Fotografie / video

Hoe zorgt u voor een klik met uw (potentiële) klant? Met een mooi beeld of met een pakkende video. De goede eerste indruk is een daalder waard. Dus zorg dat u uzelf laat zien, zoals u ook gezien wilt worden. Dan staat u gegarandeerd met 1-0 voor!

Radio/TV/Streamingsdiensten

Een liedje of een zinnetje in uw hoofd. Waar had u dat ook alweer gehoord? Waar kwam dat voorbij? Reclame op radio, TV of streamingsdiensten blijft hangen, en dat is wat we willen.

Media-inkoop

Bureau van den Oever volgt de mediaontwikkelingen en
trends op de voet en vertaalt deze naar praktische en creatieve inkoopmogelijkheden op het gebied van zowel offline als online. Door scherpe onderhandelingen en grotere inkoopvolumes kunnen wij vaak mediaruimte voordeliger aanbieden en krijgt u daarbij meestal betere plaatsings- en positievoorwaarden.

De kenmerken op een rij:

  • Één beeld zegt meer dan 1000 woorden
  • Professioneel
  • Populair en laagdrempelig
  • Overtuigend en verkoopbevorderend
  • Gebruikmakend van de laatste technieken
  • Offline en online in te zetten