Media-inkoop

Media-inkoop

Bureau van den Oever volgt de mediaontwikkelingen en
trends op de voet en vertaalt deze naar praktische en creatieve inkoopmogelijkheden op het gebied van zowel offline als online.
Direct contact

Met een zorgvuldig samengestelde mediaplanning bereikt u effectief uw doelgroep. Scherpe media-inkoop door ‘volumevoordeel’ en ‘bureaukorting’ zorgt voor lagere inkoopkosten. Uw advertenties plannen en inkopen met bureau van den Oever scheelt tijd én geld. U hebt in beeld wat uw mediabudget is, en hoe en wanneer u welke middelen inzet. Met een gedegen mediaplanning weet u precies waar u aan toe bent.

Kiest u voor een Direct mail of een e-mailnieuwsbrief, maar heeft u geen eigen adressenbestand? Bureau van den Oever beschikt over een eigen adressenbestand van MKB-bedrijven in de regio.

Hostingdiensten

Stel u eens voor. U hebt een domeinnaam aangeschaft en wilt graag een website die u zelf kunt bijhouden en invullen. Wordt dit gezien als het hosten van uw website? Nee.

Met alleen een domeinnaam heeft u nog geen website. Om uw website beschikbaar te maken via het internet heeft u webhosting nodig. Webhosting is het huren van een stukje opslag en geheugen van een server. Dankzij webhosting kunt u bestanden opslaan en bereiken via het internet, ofwel via de webserver. Zo’n webserver stelt bureau van den Oever voor u beschikbaar.

De techniek is continu in ontwikkeling. Dat betekent dat uw website met deze vooruitgang mee moet kunnen gaan. Zodra er een nieuwe ontwikkeling is, is het belangrijk dat de code van uw website wordt geüpdatet. Dit is een regelmatig terugkerende handeling die wij, als uw webhoster, voor u uitvoeren. Ook zorgen wij voor een volledige back-up van uw website, mocht er iets mis gaan tijdens een update.

Bureau van den Oever zorgt ervoor dat uw website blijft werken door onder andere regelmatig updates uit te voeren en uw databases bij te werken.

Dit is een zeer belangrijk onderdeel omdat het niet updaten van uw website een groot risico met zich meebrengt. Denk aan hackers, het versturen/ontvangen van spammails, trage laadtijd van uw website, problemen met de mail of de database of dat zelfs uw website volledig uit de lucht is.

Deze scenario’s willen wij, net als u, liever voorkomen! Kies daarom voor goede en stabiele webhosting uitgevoerd door bureau van den Oever.

narrowcasting

De kenmerken op een rij:

  • Alles onder één dak
  • Betrouwbaar
  • Concurrerend
  • Altijd bereikbaar
  • Gezamenlijke inkoop
  • Maatwerk