Marketing

Marketing

Weet u wie uw klanten zijn? Wat hen beweegt en motiveert? En wat ze van uw merk, product of bedrijf verwachten? Door het zoeken naar de antwoorden op deze marketingvraagstukken komen we samen tot een heldere marketingvisie.
Direct contact

Wie o wie

Weet u wie uw (ideale) klanten zijn? Maar u weet niet hoe u die het beste kunt bereiken? Bureau van den Oever helpt u bij het beantwoorden van deze vraag. We gaan op zoek naar de beste methode om uw klanten doelgericht te bereiken.

Bezint eer u begint

Uw opdracht begint altijd met een briefing over uw vraagstuk. We gaan samen met u in gesprek. Daarna maken we een plan van aanpak en gaan we vervolgens aan de slag met het concept. Na overleg starten we met de creatie om na goedkeuring de uiteindelijke uitvoering te realiseren.

Combineren

Marketing vraagt om het combineren van de juiste ingrediënten om tot een succesvol resultaat te komen. Bij uw vraagstuk denken wij middelenvrij om daarna de juiste boodschap te bepalen en die te combineren met de bijbehorende middelen en kanalen.

Meten is weten?

We kijken samen met u naar de doelstellingen die u wilt bereiken en het budget dat u daarvoor beschikbaar heeft. Vervolgens werken we enkele scenario’s uit, om zo een duidelijk beeld te bieden van de mogelijkheden en bepalen we de momenten om de campagne en de resultaten te monitoren.

Het gezamenlijk doel: tevreden klanten en meer rendement!

Social Media

U wilt “meer met social media gaan doen”, en dat is heel verstandig. Social media bieden volop mogelijkheden om dagelijks met uw (potentiële) klanten in contact te zijn. Dat is niet alleen zinvol, het is gewoon heel leuk. Want interactie, dat is waar het om gaat.
Adverteren op Facebook
Adverteren op Instagram

Teksten

Bureau van den Oever levert naast een mooi design ook een goed verhaal met een boodschap. Beelden zeggen meer dan woorden, daarom moeten de woorden die gezegd worden ertoe doen.

Websites

Uw website is uw uithangbord, uw online visitekaartje. Daarmee laat u zien wat u de doelgroep te bieden heeft en speelt u in op hun behoeften.

Referentiemeter

Wilt u weten hoe tevreden uw klanten zijn over uw bedrijf? Wat zij vinden van de producten of diensten die u levert? En wilt u dit uitdragen naar uw potentiële klanten? Dan is de Referentiemeter een onmisbare tool.

Configurator

Een (product)configurator biedt de bezoekers van uw website de mogelijkheid om zelf een uniek product op maat samen te stellen. Zij zien na het invoeren van hun wensen meteen hoe het door hen samengestelde product er globaal uit komt te zien. Naar wens kan dan het samengestelde product besteld of aangevraagd worden.

E-mailnieuwsbrieven

E-mailmarketing is efficiënt en geeft onmiddellijk resultaat en een hoge respons. Digitale nieuwsbrieven zijn makkelijk en laagdrempelig in te zetten en bovendien is e-mailmarketing zeer goed te meten. U ziet direct wie wel en niet uw e-mail hebben geopend en wat ze belangrijk vinden.

Google

De missie van Google is alle informatie ter wereld te organiseren en universeel toegankelijk en bruikbaar te maken. Wij – als gebruikers – kunnen niet meer zonder Google. De mogelijkheden met Google zijn eindeloos, en daarom is er gelukkig bureau van den Oever om u te adviseren en te helpen bij wat Google voor u kan doen!

Online Display Advertising

Voorheen koos je voor een advertentie in een krant of tijdschrift (print) of zette je posters in bushokjes (outdoor) in. Met online display advertising plaats je advertenties op websites die jouw doelgroep bezoekt. Er is nog een groot voordeel: advertenties in het display netwerk zijn real time aan te passen en het verkeer en bezoekersgedrag is meetbaar.

Video advertising

Adverteren met video op zichzelf staand ontwikkelt zich razendsnel en heeft het grote voordeel dat je niet afhankelijk bent van bestaande video content. In feite kun je daardoor adverteren op vrijwel elke plek!

De kenmerken op een rij:

  • Dé basis voor groei en consistentie
  • Volledig op maat
  • Combi van online en offline middelen
  • Meetbaar
  • Creatief en effectief