Huisstijl

Huisstijl

De huisstijl is het visitekaartje van uw organisatie of merk. Vaak is dit de eerste kennismaking voor klanten met uw bedrijf. Het laat uw identiteit (corporate identity) zien en geeft uw mate van professionaliteit weer.
Direct contact

Duidelijk herkenbaar

Met een doordachte en goed vormgegeven huisstijl treedt u op een herkenbare en consequente manier naar buiten.

In uw communicatie is een logo een essentieel onderdeel, het komt terug in al uw uitingen en communicatie naar uw doelgroepen.

Wij kunnen voor u uw gehele huisstijl vormgeven, opfrissen of elementen op uw huisstijl aanvullen. We verzorgen voor u een nieuw logo, visitekaartjes en briefpapier. Ook indoor of outdoor signing en andere elementen zoals bedrijfskleding of relatiegeschenken realiseren we voor u.

De essentie gevangen in uw huisstijl

Bij het ontwerpen van een huisstijl houden we rekening met verschillende gebruiksfuncties. Uw huisstijl moet allereerst aansluiten bij uw bedrijf en kernwarden. Daarnaast moet deze natuurlijk ook bruikbaar zijn voor offline uitingen en bij online communicatie ook tot zijn recht komen. Een goede huisstijl bevat altijd een aantal vaste onderdelen zoals kleur, typografie en woord- of beeldmerk.

Huisstijl van Hemert Brakel
Van Hemert Brakel - Huisstijl
Flyer Omnia CCS
Omnia Caravan & Camper schadeservice - Flyer
copywriting uitnodigingen
copywriting uitnodigingen
Huisstijl ontwerp
Huisstijl ontwerp

De kenmerken op een rij:

  • Onderscheidend
  • Imagoverhogend
  • Trekt klanten aan
  • Schept duidelijkheid en herkenbaarheid
  • Geeft een gevoel van vertrouwen
  • Verhoogt de waarde van het bedrijf