Flyers en folders

Flyers & Folders

Snel onder de aandacht bij uw doelgroep? Promotieflyers ontwerpen we specifiek voor uw actie. De inzet van flyers is laagdrempelig en snel te realiseren. Binnen een paar dagen ligt uw flyer al op de mat en is uw campagne van start gegaan.
Direct contact

De keuze van het formaat, de kleuren, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt, de dikte en welke boodschap erop komt, zijn bepalend of een campagne effectief is.

Flyers en folders zijn inzetbaar voor diverse doelgroepen. U bereikt een breed publiek door in een bepaalde regio huis-aan-huis te verspreiden of juist een specifieke doelgroep door gericht op potentiële klanten te flyeren. Flyers zijn ook zeer geschikt voor beurzen, events of simpelweg om op straat uit te delen. Het belangrijkste is dat we uw doelgroep opzoeken en zorgen dat zij uw flyer ontvangen.

Direct mail

Bij een Direct mail campagne maken we reclame door (potentiële) klanten direct en persoonlijk te benaderen via geadresseerde post. Dit kan een flyer of uitnodiging zijn. Een e-mailnieuwsbrief plaatsen we ook onder de noemer van Direct mail.

Direct mail campagnes zijn zeer geschikt om te combineren met andere communicatiemiddelen. Denk aan een website, een tijdelijke actiewebsite of social media om een product of dienst bij een gericht publiek of juist bij een breder publiek onder de aandacht te brengen.

fitline flyer
flyer van willegen
flyer campagne
bedrijfsfolder

De kenmerken op een rij:

  • Multifunctioneel
  • Informeel
  • Wervend
  • Snel te realiseren
  • Betaalbaar