Diensten

Diensten

Bureau van den Oever wordt gevormd door gedreven professionals die, met liefde voor hun vak, u terzijde staan in de wereld van reclame, communicatie en media.
Direct contact

Reclame

Reclame verleidt, vertedert maar kan ook irriteren. De kunst van een goed reclame- en media bureau is om het juiste gevoel op te wekken met een boodschap en de middelen die ertoe doen.

Grafische Vormgeving

Een goed idee perfect uitgevoerd door ervaren vormgevers die weten wat zij moeten doen om de boodschap te laten spreken. Bureau van den Oever ontwerpt iedere communicatie-uiting.

Marketing & Communicatie

Wat is het doel achter de communicatie die u in wilt zetten? Bureau van den Oever denkt met u mee om tot het juiste resultaat te komen en uw communicatiemiddelen doeltreffend in te zetten.

SEO & SEA

Google speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van uw website of webshop, zowel organisch als met online adverteren.

Social Media

Altijd online, dat is de virtuele wereld waar vraag en aanbod elkaar ontmoeten. Zo heeft u altijd direct contact met uw klant.

Website

Op internet oriënteert uw doelgroep zich. Uw website is uw uithangbord, uw visitekaartje. Potentiële klanten ontdekken daar wat u te bieden heeft.

Digitale Nieuwsbrieven

E-mailmarketing gericht op de juiste doelgroep zorgt voor respons. Haal meer omzet uit uw investering. Een goede vormgeving is daarvoor niet genoeg.

Copywriting

Bureau van den Oever levert u naast een mooi design ook een goed verhaal met een boodschap. Een pakkend persbericht of een zin die direct tot de essentie doordringt voor een Direct Mail.

Kranten

Een zinvolle krantencampagne huis-aan-huis verspreid, regionaal of landelijk, dat regelt Bureau van den Oever ook.

Mediaplanning & inkoop

Met een gedegen mediaplanning weet u precies waar u aan toe bent. U hebt in beeld wat uw mediabudget is en hoe en wanneer u welke middelen inzet.

Fotografie & video

Beelden zeggen meer dan woorden. Wilt u gebruik maken van eigen beelden van uw producten? Bureau van den Oever verzorgt ook de fotografie.

Narrowcasting

Een liedje of een zinnetje in uw hoofd. Waar had u dat ook alweer gehoord? Waar kwam dat voorbij? Reclame op radio, TV of streamingsdiensten blijft hangen, en dat is wat we willen.

De Referentiemeter

Kies met de Referentiemeter voor een extra verkooptool en creëer meer omzet. Houd zelf de controle over de beoordelingen van uw klanten en laat uw fotodatabase van projecten eenvoudig groeien.

Productdesign & -styling

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk of uw marketinguiting in 3D? Wij leveren u de leukste promotiemiddelen, van verrassende USB-sticks tot indrukwekkende bedrukte tasjes.

Beurzen, evenementen & openingen

Heeft u een feestelijke opening, een beurs of een bedrijfsevenement op de agenda staan? Wij helpen u van de uitwerking van uw plannen tot de realisatie van de complete beursstand of uitstraling van het evenement om tot een geslaagd eindresultaat te komen.