Brochures

Brochures

Brochures zijn er in alle soorten en maten, en hebben elk hun eigen functie. Maar onderschat nooit de visuele kracht van een brochure. De impact is groot.
Direct contact

De visuele kracht van een brochure

Een brochure is een herkenbaar, tastbaar en overtuigend product, zeker als deze zorgvuldig is opgebouwd en past bij uw bedrijf en doelstellingen, zowel in tekst als beeld.

Maak het verschil

Belangrijk is om vooraf te bepalen wat het doel van de brochure is. Wie willen we bereiken en welke kwaliteit willen we uitstralen? Promoten we uw bedrijf of tonen we al uw artikelen? Gaat het om een korte introductie of juist een uitgebreide kennismaking? Wilt u een directe respons of richt u zich op de langere termijn? Ongeacht voor welke type brochure of producttype u kiest, elke variant moet perfect aansluiten op uw doel en op uw huisstijl.

Beeld én tekst

Wij houden er rekening mee dat uw brochure past bij de uitstraling van uw website en andere communicatiemiddelen; wat betreft het design, de afbeeldingen én de tekst. Want naast beeld is ook de copywriting van invloed op uw brochure. Met een helder verhaal neemt u uw lezer bij de hand.

Voorafgaand aan de realisatie van de brochure of folder starten we met de inventarisatie van uw wensen. We werken een concept uit en (her)schrijven de teksten. Beeldmateriaal in overleg; door u aan te leveren of door ons te ontwikkelen. Na overleg en eventuele correctierondes, komen we tot de drukwerkbegeleiding.

brochure de houtzaak
brochure happy colors
brochure NRC
brochure verasol

De kenmerken op een rij:

  • Informatief
  • Imagoverhogend
  • Overtuigend
  • Effectief
  • Lange houdbaarheid
  • Omzetverhogend